Italian Open Classes

04.11 MIE | 19:00 300 RON 260 RON

Italian Open Classes

Locuri disponibile - 6
durata 3 ore

Puteti sa va inscrieti la acest curs sau sa rezervati o petrecere privata .

Intrebari frecvente

Meniul

Set Superior

Sfomatino cu branza ricotta, ardei dulci si susan

Paste Carbonara clasice

Prajitura cu ciocolata lichida (lava cake)

Master class include

  • Open bar de bauturi soft
  • Gatirea si degustarea celor 3 feluri de mancare
  • Competitii si quiz-uri
  • Produse si ustensile de gatit
  • Retete electronice ale meniurilor masteclass-ului
  • Impresii memorabile

Dragi oaspeti, daca se intampla sa va razganditi, nu este o problema, putand transfera rezervarea nu mai tarziu de 2 zile inainte de inceputul master class-ului sau puteti returna certificatul inainte de data expirarii

Dacă auziți despre bucătăria italiană, probabil vă imaginați spaghete delicioase cu felii subțiri de bacon, umplute cu sos de ouă și brânză. Doriți să descoperiți mai multe despre bucătăria italiană și să apreciați gustul său fabulos? Vă invităm la cursurile de gătit italiene în studioul nostru spațios culinar! Bucătarii noștri profesioniști vor împărtăși secretele pastelor, pizza, risotto și multe alte rețete. Simțiți aroma soarelui italian și aflați gustul autentic al bucătăriei italiene delicioase! Tradițiile bucătăriei italiene Mâncărurile italiene nu sunt doar o mâncare - ele reprezintă o parte semnificativă a culturii. Fiecare masă este preparată din ingrediente proaspete și este condimentată de spiritul temperamental al italienilor. Condimentele, ierburile și sosurile joacă un rol important, adăugând arome speciale în produsele alimentare. Bucătăria italiană include mii de rețete de paste, pește, fructe de mare, carne, salate și deserturi. Vinul este de obicei o necesitate pe masa italiană. Ingredientele de bază ale multor mâncăruri italiene sunt: oțetul balsamic, uleiul de măsline și măslinele; legume proaspete cum ar fi vinete, salată, ardei grași și roșii; diferite tipuri de brânzeturi - ricotta, mozzarella și parmigiana; fructe de mare, carne de vită, pepperoni și carne slabă de porc; condimente cum ar fi usturoiul, oregano, rozmarin, busuioc. Pentru a vă simți ca un pic italian, este mai bine să încercați să gatiti singuri legendele culinare: Antipasti (prosciutto, carpaccio, bruschetta și caprese) Pizza (Margherita, Quatro Formaggi, Capricciosa și Diavola) Paste (Există sute sau chiar mii de soiuri de paste italiene tradiționale!) Risotto (cu ciuperci, carne de pasare sau fructe de mare) Sosuri Deserturi (Tiramisu, Panna Cotta și multe altele). Fiecare curs de gatit italian este ca un tur al paradisului gastronomic din sudul Europei, cu multe caracteristici interesante și tradiții culinare din această țară. Asadar, aduceți-vă prietenii, bucurați-vă de vin și râdeți foarte mult în locatia noastra.

Italian Open Classes

04.11 MIE | 19:00
alaturati-va Locuri disponibile: 6 260 RON Intrebari frecvente