Spanish Open Classes

10.06 MIE | 19:00 300 RON 260 RON

Spanish Open Classes

Locuri disponibile - 12
durata 3 ore

Puteti sa va inscrieti la acest curs sau sa rezervati o petrecere privata .

Intrebari frecvente

Meniul

Set Superior

Salata cu Spanac si bucati de bacon picant

Paella de pui cu ciuperci

Crema catalana

Master class include

  • Open bar de bauturi soft
  • Gatirea si degustarea celor 3 feluri de mancare
  • Competitii si quiz-uri
  • Produse si ustensile de gatit
  • Retete electronice ale meniurilor masteclass-ului
  • Impresii memorabile

Dragi oaspeti, daca se intampla sa va razganditi, nu este o problema, putand transfera rezervarea nu mai tarziu de 2 zile inainte de inceputul master class-ului sau puteti returna certificatul inainte de data expirarii

Paella, Tortilla, Tapas, Gazpacho... Ti se face foame când auzi aceste cuvinte? Spaniolii știu cu adevărat cât de bine ar trebui să fie gatita mâncarea gustoasa - bucătăria lor este extrem de vie, debordand de culori, cu arome ce explodează la fel ca temperamental iberic! Pentru a descoperi cu adevărat istoria și tradițiile Spaniei, trebuie să încercați felurile sale de mancare delicioase. Alăturați-vă cursurilor de gatit din bucataria spaniola de la CulinaryOn, unde puteți învăța să gătiți și să mâncați intr-o experiență culturală cu adevărat senzationala! Mâncărurile spaniole variază de la o regiune la alta, dar sunt pregătite în mod similar cu ajutorul uleiului de măsline, usturoiului, numeroaselor mirodenii și ierburi aromate. Paella aromata și nutritivă într-o tigaie mare, insemnand orez cu diferite tipuri de fructe de mare, melci, legume și, uneori, vin, a devenit simbolul bucătăriei spaniole. Există mai mult de 300 de rețete de Paella! În mod tradițional, fiecare masă începe cu mici aperitive - Tapas, care pot fi făcute din șuncă, carne, pește, legume, măsline, brânză pe bucăți mici de pâine la grătar. Apoi, reîmprospătați-vă cu Gazpacho, o supă rece groasă din roșii și ardei. Pentru felul principal, pe lângă Paella, este necesar să încercați mâncăruri picante și savuroase, cum ar fi Pui Chilindron în chili, ceapă și sos de usturoi. Iubești fructele de mare? Crevetii, midiile, tonul, stridiile, calamarul, hamsiile si dorada sunt folosite pe scara larga ca ingrediente pentru multe preparate spaniole. Pentru desert, bucurați-vă de o combinație fantastică, Crema Catalana. Dar ce inseamna cu adevarat o cină spaniolă fără un pahar de Sangria proaspătă? La sfârșitul cursurilor noastre, toată lumea se va aduna la masă, va bea in cinstea Spaniei însorite și va împărtăși secretele culinare învățate! Această bucătărie colorată și delicioasă merită cu siguranță invatata, asa ca rezervați-va un loc la cursurile de gătit spaniole și pregătiți-va pentru o experiență culturală plină de viață!

Spanish Open Classes

10.06 MIE | 19:00
alaturati-va Locuri disponibile: 12 260 RON Intrebari frecvente