89, Chef Andrei Tamas a inceput cateva facultati si a schimbat mai multe meserii in domeniul alimentatiei publice. In cele din urma, impins de la spate de sotie si de frate, a trecut de cealalta parte a baricadei. Primul bucatar cu care a lucrat a fost un francez, care prinsese radacini in Deva. A fost o experienta de scurta durata, dar intensa. A continuat ulterior in centrul istoric, apoi la un restaurant de notorietate (Sangria Garden), si in cele din urma a ajuns la Hotel Epoque, unde a lucrat cu un alt bucatar francez. Cand Ambasada Frantei a cerut ajutor comunitatii franceze din Romania, sa-i gaseasca un bucatar, chef Andrei a fost o propunere de la sine inteleasa. Cu mai putina incredere in el, a acceptat postul initial pentru o perioada de 2 ani, dar in final a ajuns sa colaboreze cu ambasada mai mult de 5 ani. Astfel Chef Andrei Tamas a organizat evenimente cu 800 - 1.000 de participanti (precum ziua Frantei), dineuri oficiale de zeci de persoane la care au participat diferiti demnitari, diplomati, oameni de cultura si stiinta, oameni de afaceri. Punctele culminante ale acestei colaborari au fost vizitele oficiale ale celor 2 sefi de stat francezi, ocazii cu care a putut sa isi puna in valoare talentul si abilitatile de chef. Va asteptam si pe dumneavoastra sa il urmariti live pe Chef Andrei Tamas la sediul nostru din Sos. Pipera nr. 48.

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

Ok

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

GO