"Gătitul este echivalent cu a le spune celor din jur: ÎMI PASĂ DE TINE. Tu cât de des o faci?”

Catalin este Chef la restaurantul Cucina Borghese din Bucuresti, specializat in gastronomie italiana. In tinerete a renuntat la Facultatea de Drept si a mers in Italia unde a invatat sa gateasca preparatele traditionale italiene direct de la localnicii cu o experienta de viata in arta bucatariei din Emilia Romagna. In timp a preluat conducerea bucatariei in mai multe hoteluri din Rimini, faimoasa statiune de pe coasta Adriaticii. Dupa mai bine de 10 ani a revenit in tara unde a absolvit facultatea pentru ca nu-i plac lucrurile neterminate. Acum vrea sa aduca oamenii impreuna in jurul mesei de bucatarie pentru ca fiecare sa experimenteze sentimentul de bucurie pe care-l are atunci cand ii serveste pe altii. Catalin crede ca liderii au nevoie sa-si indrepte atentia spre a-i servi pe membrii echipelor lor si nu invers. Si ne-o demonstreaza de fiecare data!

 

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

Ok

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

GO