Chef Cristi Prodan vine dintr-o familie de chefi, si, deloc surprinzator, a descoperit lumea gastronomiei la o varsta frageda, iar de atunci aceasta a devenit marea lui pasiune careia i-a dedicat tot timpul si atentia. Dupa anii petrecuti in diferite restaurant din Bucuresti, a decis sa plece in Germania unde a invatat adevaratele baze ale bucatariei sub indrumarea renumitului Chef Daniele Manzoni.

La 23 de ani a revenit in tara si a lucrat impreuna cu Chef Florin Dumitrescu, cel care i-a deschis viziunea spre bucataria moderna si i-a alimentat apetitul pentru cunoastere. Priceperea si talentul s-au impletit cu maiestrie in munca depusa in calitate de Executive Chef in toate restaurantele cu diferite specifice in care a lucrat, iar rezultatele excelente nu au intarziat niciodata sa apara.

Bucataria cu specific italienesc este preferata lui si iubeste sa aduca oamenii impreuna in jurul mesei in cadrul evenimentelor de cooking din locatia noastra.

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

Ok

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

GO