Chef Liviu Rusu a lucrat in domenii diverse, iar pasiunea pentru gatit i-a acaparat complet atentia la varsta de 42 de ani. Este o enciclopedie de cunostinte in meserii dintre cele mai diverse si a avut propriile lui business-uri in publicitate, panificatie si HoReCa.

Desi a devenit Chef la o varsta la care multi dintre noi nu mai au curajul sa faca schimbari, toata viata a fost pasionat de gastronomie si a facut cursuri de specializare in Franta, Germania si Asia. A lucrat in Anglia in diferite restaurante si hoteluri in calitate de manager si este bucatar, patiser si barman certificat. Mereu i-au placut schimbarea, provocarile si sa lucreze cu oamenii, de aceea a fost unul dintre primii traineri certificati din Romania.

CulinaryOn inseamna pentru el locul perfect unde pasiunea pentru gatit si dorinta de a-i invata pe oameni s-au impletit in cel mai frumos mod. Desi ii place sa gateasca orice fel de mancare, este iremediabil indragostit de bucataria romaneasca autentica.

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

Ok

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

GO