Chef Sergey si-a descoperit timpuriu pasiunea pentru gatit cand a inceput la 16 ani cursurile unei scoli culinare din Moscova. Au urmat patru ani de specializare in doua academii din Tel Aviv si acumularea de experienta in diferite restaurante din Moscova, Chisinau si Bucuresti, unde si-a slefuit talentul. Un bagaj enorm de cunostinte despre bucataria asiatica l-a dobandit in calatoria culinara pe care a facut-o in China, iar recunoasterea muncii sale a fost incununata cu succes cand a fost acceptat la celebrul restaurant White Rabbit din capitala Rusiei.
 
Desi priceperea intr-ale gastronomiei il recomanda in diferitele bucatarii cu specific international, pasiunea cea mai mare o nutreste pentru bucataria orientala.
 
Este o persoana exuberanta si plina de viata, iar cursurile pe care le tine in cadrul evenimentelor CulinaryOn va vor aduce mereu zambetul pe buze.
 

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

Ok

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

GO