Bucatarie spaniola

Paella, Tortilla, Tapas, Gazpacho... Ti se face foame când auzi aceste cuvinte? Spaniolii știu cu adevărat cât de bine ar trebui să fie gatita mâncarea gustoasa - bucătăria lor este extrem de vie, debordand de culori, cu arome ce explodează la fel ca temperamental iberic! Pentru a descoperi cu adevărat istoria și tradițiile Spaniei, trebuie să încercați felurile sale de mancare delicioase. Alăturați-vă cursurilor de gatit din bucataria spaniola de la CulinaryOn, unde puteți învăța să gătiți și să mâncați intr-o experiență culturală cu adevărat senzationala! Mâncărurile spaniole variază de la o regiune la alta, dar sunt pregătite în mod similar cu ajutorul uleiului de măsline, usturoiului, numeroaselor mirodenii și ierburi aromate. Paella aromata și nutritivă într-o tigaie mare, insemnand orez cu diferite tipuri de fructe de mare, melci, legume și, uneori, vin, a devenit simbolul bucătăriei spaniole. Există mai mult de 300 de rețete de Paella! În mod tradițional, fiecare masă începe cu mici aperitive - Tapas, care pot fi făcute din șuncă, carne, pește, legume, măsline, brânză pe bucăți mici de pâine la grătar. Apoi, reîmprospătați-vă cu Gazpacho, o supă rece groasă din roșii și ardei. Pentru felul principal, pe lângă Paella, este necesar să încercați mâncăruri picante și savuroase, cum ar fi Pui Chilindron în chili, ceapă și sos de usturoi. Iubești fructele de mare? Crevetii, midiile, tonul, stridiile, calamarul, hamsiile si dorada sunt folosite pe scara larga ca ingrediente pentru multe preparate spaniole. Pentru desert, bucurați-vă de o combinație fantastică, Crema Catalana. Dar ce inseamna cu adevarat o cină spaniolă fără un pahar de Sangria proaspătă? La sfârșitul cursurilor noastre, toată lumea se va aduna la masă, va bea in cinstea Spaniei însorite și va împărtăși secretele culinare învățate! Această bucătărie colorată și delicioasă merită cu siguranță invatata, asa ca rezervați-va un loc la cursurile de gătit spaniole și pregătiți-va pentru o experiență culturală plină de viață!