Bucatarie japoneza
Vă gândiți la sushi când sunteti intrebati despre bucătăria japoneză? Acest lucru nu este o surpriză, deoarece orezul este principalul ingredient din Japonia, care este utilizat pentru o varietate de mâncăruri japoneze naționale și chiar și deserturi. La cursurile noastre culinare vom debloca secretele sushi-urilor, introducându-vă in una dintre cele mai misterioase și mai elegante bucătării din lume. Bucătăria japoneză este o imagine a diversității și a gustului deosebit. Diferă de oricare alta prin natura minimalistă, porționarea elegantă și combinațiile neobișnuite de arome. Ingredientele tipice sunt orez lipicios sau crud, alge, ciuperci, soia, wasabi și o mare varietate de fructe de mare, cum ar fi somonul, tonul, anghila, crustaceele sau creveții. Conform tradiției japoneze, numai produse proaspete și ecologice pot fi folosite pentru gătit, în timp ce scopul principal al unui bucătar-șef este să păstreze gustul original al ingredientelor. Nu se pune sare în feluri lede mâncare și toate aromele apetisante sunt aajutate de mirodenii și alge marine. Sushi și roșiile sunt unele dintre cele mai versatile feluri de mâncare pe care le găsiți în bucătăria japoneză - delicioasa Philadelphia cu brânză topită, delicatul Hosomaki în wrap cu castraveți, ton sau umplut cu somon, Tamago-makki rafinat cu omletă japoneză în interior, de ton și de ceapă - sunt doar câteva dintre felurile care merita mentionate. Descoperiți tradițiile gastronomice ale Țării Soarelui Rasare și deschideți o nouă lume a gusturilor unice și aromei exotice la cursurile de gatit din bucătăria japonez! Veniți și faceți primul dvs. sushi și experimentați cu umpluturi noi - bucătarii noștri vor avea totul pregătit și gata pentru a vă începe călătoria în minunata Japonie.