Traditionalele preparate sushi si rulourile clasice par elegant de simple doar la prima vedere. Cursurile noastre culinare dezvaluie nu numai regulile speciale de preparare dar si traditiile gastronomice ale taramului misterios al soarelui-rasare. Bucataria japoneza nu poate fi comparata cu oricare alta datorita stilului minimalist si aranjamentelor precise in farfurie, portiunilor inguste si liniilor fine, de asemenea si a combinatiilor de arome.Ingredientele principale sunt orezul si o incredibila varietate de fructe de mare. Toate preparatele sunt facute din produse proaspete si ecologice fara nici o prelucrare. Mancarea japoneza deschide o lume cu totul noua de gusturi, texturi si experiente - bucatarii nostri au nevoie de toate pentru a incepe si chiar mai mult ...

Descoperiti un alt mod de a gati si a va bucura de gusturile noi japoneze de la cursurile gastronomice CULINARYON!

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

Ok

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

GO