Bucataria moderna din Singapore este o combinatie unica a traditiilor culinare chinezesti, indiene si malaeziene, este un amestec cu dragoste pentru gusturile contrastante si arome picante. Aromele apetisante si condimentarea sfaraitoare cu ardei iute, curry, lapte din nuca de cocos dezvaluie misterul secretelor gastronomice din tara Leului si a Soarelui.

Veti descoperi retetele traditionale ale bucatariei din Singapore in workshop-urile noastre si gasiti si invatati retete moderne de fusion cuisine a practicilor culinare occidentale si asiatice combinate.

Descoperiti aromele vii ale supei Laksa, creveti iuti in sosul chinezesc dulce-acrisor, fragedul pui curry, incomparabilul crab cilli, picanta vita satay, suculenta carne de calmar in lapte de cocos, galuste Dim Sum si multe alte mancaruri din Singapore.

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

Ok

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

GO