Oricine poate gati, dar nu oricine isi cunoaste propriile abilitaţi! Bucatarii studioului CulinaryOn va vor releva potenţialul culinar si cu abilitate va vor invaţa pregatirea preparatelor "haute cuisine".
Cursurile pentru incepatori sunt pline de trucuri si secrete, iar bucatarii nostri folosesc cele mai bune metode pentru a-ţi transforma capacitaţile culinare intr-o adevarata arta! Cursurile de gatit pentru incepatori includ toate etapele de gatit in detaliu: de la cea mai buna alegere a produselor si prepararea corespunzatoare, taierea, gatitul si condimentarea ideala pana la forma exclusivista de prezentarea a preparatelor. Aceste metode iniţiale de gatit pentru incepatori sunt cunostinţele de baza care va ajuta la prepararea primei capodopere culinare.
Vino sa vezi cat de interesant si de distractiv poate fi gatitul si sa incerci sa iţi potenţezi abilitaţile culinare actuale. Suntem bucurosi sa va invitam la studioul CulinaryOn la cursurile noastre gastronomice, doar alegeţi-va bucataria regionala preferata! Pasul principal este sa incepeţi! Prima reusita culinara o puteţi avea inainte de a putea spune "CulinaryOn".

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

Ok

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

GO