Preparatele culinare de autor sunt o adevarata galerie de gusturi pe care un bucatar sef le descopera in mult mai mult de cat o zi de incercari. Fiecare gust nou este creat prin experimente pe termen lung,cu multe variante de combinaţii a ingredientelor pentru a gasi formatul ideal. Rezultatele muncii unui astfel de bucatar sef sunt o capodopera culinara ce se distinge prin gustul sau deosebit.

Veniţi sa apreciaţi capodoperele noilor bucatari si sa descoperiţi secretele gatitului la clasele noastre unice de bucatari din studioul CulinaryOn. Acesta este locul in care bucatari-sefi isi prezinta reţetele de autor elevilor si discuta, de asemenea, despre tehnica gatitului, metodele de combinare ale ingredientelor, dezvaluie secretele decorarii preparatelor si prezentarii corespunzatoare. Aveţi o sansa unica de a invaţa capodoperele acestor bucatari si de a putea sa realizaţi propria dvs. fantezie culinara. Din punct de vedere istoric, in funcţie de experienţa, toţi participanţii la cursuri s-au implicat atat de mult in procesul de creare a bucatelor si au preluat inspiraţia bucatarilor-sefi incat au pornit experimentele lor in bucataria proprie dupa dorinţa inimii lor.

Cine stie, poate ca veţi putea sa creaţi o noua capodopera culinara, reţeta celebra la nivel mondial ...

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

Ok

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

GO