Despre companie

Renuntand la abordarea traditionala, studioul transforma invatarea si stapanirea de noi abilitati de gatit intr-un eveniment interesant, distractiv si intr-o oportunitate de a petrece in mod placut timpul liber, de a gasi si de a gusta noi si interesante mancaruri delicioase. Nu exista limitari in ceea ce priveste atat publicul tinta cat si numarul de vizitatori: la CulinaryOn puteti lua parte la un curs de gatit deschis pentru oricine, puteti aranja o mica sarbatoare de familie (petrecere aniversara pentru copii spre exemplu) sau un eveniment corporate pentru 250 de persoane.

CulinaryOn Bucuresti este situat intr-un fost hangar industrial spatios (1300 mp) cu aspect vintage original, aflat pe soseaua Pipera nr.48. In afara de cele trei mari studiouri culinare va oferim doua sali spatioase de conferinte, unde puteti organiza intalniri de afaceri pline de creativitate si o sala VIP privata pentru degustari de vinuri si preparate gastronomice de neuitat.

Cursurile de gastronomie sunt impartite in doua grupe principale: bucatarii nationale si petreceri tematice ce pot fi dedicate alimentatiei sanatoase si nutritiei, de exemplu, sau numai carnii sau pestelui si fructelor de mare. Exista cursuri pentru incepatori, cursuri pentru entuziasti culinari cu experienta sau o scoala pentru cei mici. Numarul de persoane variaza de la 10 la 250.

CulinaryOn primeste 2.100 de oameni si gazduieste aproximativ 100 cursuri de gatit deschise, in medie, in fiecare luna. Acest cifre cuprind doua categorii de evenimente: evenimente speciale (diferite sarbatoriri, petreceri si evenimente corporate) si uzualele cursuri de gatit din studiourile culinare. Cursurile noastre Master-Class includ ingrediente si bauturi racoritoare de cea mai buna calitate, retete pas-cu-pas pe iPad, bucatar sef dedicat dvs. personal si un fotograf profesionist.

CulinaryOn organizeaza, de asemenea, excursii culinare in Italia, Spania si Franta. Pretul mediu este de aproximativ 2.500 de euro si cuprinde cazarea si masa, transfer aeroport-hotel, diverse excursii, produse alimentare si degustari de vinuri, precum si, desigur, serviciile unui translator.

Avem propria crama de unde puteti achizitiona vinuri internationale si romanesti de cea mai buna calitate.

Later on

 

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

Ok

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

GO