Vino la cele mai inedite cursuri bucatari si de gatit amatori! Distractie garantata!

Bun venit la CulinaryOn.ro, site-ul care iti ofera cele mai distractive cursuri bucatari si de gatit pentru amatori!

Vino cu familia sau cu angajatii sa va delectati alaturi de nume sonore din Romania, care va vor preda cursuri bucatari si degatit amatori unice, imbinand relaxarea si cu placerea de a va etala simtul culinar. Organizam frecvent cursuri bucatari si de gatit amatori pentru cei care vor sa invete distrandu-se preparate culinare delicioase, ce vor incanta papilele gustative ale invitatilor sau familiei.

Daca nu te dezlipesti de programele TV culinare, insa bucataria este o enigma pentru tine, te asteptam la un curs de bucatari si de gatit amatori ce te vor transforma intr-un “chef” veritabil, gata sa prepare mancaruri si prajituri unice, cu aspect inedit si foarte, foarte gustoase.

Ce inveti la cursuri de bucatari si gatit amatori ale CulinaryOn

Nu te vom tine cu sufletul la gura pentru ca profesorii CulinaryOn te vor invata rapid sa gatesti si sa descoperi retete noi, sa iti dezvolti o noua pasiune si sa te bucuri de cursuri bucatari si de gatit amatori ce imbina distractia cu tehnicile inovatoare.

In plus, recomandarile trainerilor CulinaryOn nu se limiteaza doar la prepararea diferitelor feluri de mancare, ci si o scurta istorie a ingredientelor, esentelor si mirodeniilor, pentru imbogatirea experientei personale si folosirea lor in mod adecvat.

Oferim cursuri bucatari si de gatit amatori individuale, precum si pentru grupuri, petreceri sau workshop-uri si teambuilding-uri pentru companii. Fie ca iti doresti sa te distrezi alaturi de familie sau prieteni, sau vrei sa iti recompensezi angajatii, CulinaryOn este locul ideal. Iar daca se apropie ziua cuiva drag, poti rezerva un curs, care sa il imbie sa isi puna in valoare talentul culinar.

Mare atentie: s-ar putea sa fie “addictive”, iar dupa cele 3 ore petrecute la CulinaryOn sa nu mai poti sta departe de bucatarie. Sigur le vei povesti si altora experienta din cadrul cursurilor de bucatari si de gatit amatori.

CURSURI DE GATIT

Извините, но мест на этот мастер-класс нет. Вы можете позвонить по телефону +7 (495) 215 20 52 и записаться в лист ожидания.
Кол-во свободных мест: 0
RON.
Am un certificat!
Оставьте свою почту, чтобы получить уведомление о новых мастер-классах.


The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

Ok

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

GO