Totul despre povestea CulinaryOn. Cea mai creativa firma organizare evenimente

CulinaryOn - cel mai mare centru de divertisment culinar din Europa, situat in Soseaua Pipera nr.48, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020112, este locul unde sunteti intotdeauna binevenit. Cursuri practice de gatit unice, pentru ocazii diverse, cu retete din intreaga lume, pregatite in mod special pentru dvs., cu o atentie deosebita acordata detaliilor. Exista intotdeauna un bucatar profesionist, recunoscut in Romania si strainatate, care va va indruma pe tot parcursul evenimentului, condimentat desigur cu povesti si intamplari picante. Alegeti unul dintre cursurile noastre pentru a va delecta cu o companie deosebita si feluri de mancare absolut delicioase! :)

Conceput pentru a crea atmosfera relaxanta de acasa, centrul de divertisment culinar CULINARYON, cu peretii sai din caramida, podele din lemn cu nuante violet aprins, este perfect nu doar pentru activitati culinare si cursuri de gatit,ci si pentru momente distractive cu prietenii sau colegii sau colaboratorii dvs., pentru evenimente creative de consolidare a relatiilor din cadrul echipei, pentru petreceri aniversare amuzante si pentru aniversari memorabile ale copiilor.

Cursuri de gatit pentru a invata? Aniversarea fiului sau fiicei? Onomastica? Petrecerea burlacilor? Team building? Eveniment deosebit? Inchiriere sala de conferinte? CULINARYON este cel mai bun loc pentru a petrece timpul in mod distractiv, gustos si de neuitat!

Dispunem de un spatiu generos de 1.300 mp, de departe cel mai mare spatiu de gatit din Europa, incluzand 2 sali de conferinte, 3 studiouri de gatit, 1 camera VIP si putand gazdui 250 invitati, fiecare cu propriile statii de gatit, masa bucatarului sef, bar si sisteme multimedia de ultima generatie. Locatia perfecta pentru petreceri, cursuri de gătit, team building-uri, training-uri de afaceri, sarbatorirea zilei de nastere si multe altele. Identificati optiunea favorita si alaturati-va acestei aventuri culinare deosebite!

Suntem onorati de companiile care au apelat la noi, o lista cu cele mai prestigioase si bine-cunoscute companii reprezintă cartea noastra de vizita. Experienta a mii de evenimente team-building de succes si calificativele primite ne permit sa fim siguri de calitatea serviciilor noastre. Suntem onorati sa va lansam invitatia de a va bucura de serviciile CulinaryOn.
Agenti PR, muzicieni, artisti si actori, oameni de televiziune si radio, bloggeri si jurnalisti - veti fii bucurosi sa va intalniti in studioul nostru. La masa noastra specialisti IT si profesori de la Harvard se pot distra impreuna. In studioul nostru, totul este posibil!
Ziarele vorbesc despre noi. Un reporter are puterea de a spune adevarul. Urmarim toate recenziile si publicatiile din presa ce ne vizeaza si suntem incantati sa impartasim aceste informatii cu dvs.

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

Ok

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

GO