Evenimente corporate si petreceri CulinaryOn

Organizam evenimente corporate de neuitat, prin care poti construi o imagine solida in randul partenerilor de afaceri. Oferim servicii personalizate, atentie la detalii si cele mai convenabile evenimente corporate, intr-o sala moderna, dotata cu cele mai noi echipamente, unde va puteti distra prin cursuri de bucatari si de gatit pentru amatori unic.

DE CE SA FACI EVENIMENTE CORPORATE LA CULINARYON

O componenta speciala a oricaror evenimente corporate realizate in locatia noastra va fi mancarea delicioasa, pregatita de bucatarii nostri talentati. Poti alege felurile preferate din meniurile noastre, pentru mic dejun de afaceri, o pauza de cafea sau un pranz apetisant, in compania unui pahar de vin bun.

Punctul de maxim interes al evenimentelor corporate sau a teambuilding-ului pentru firme va fi o clasa de gastronomie. Oaspetii vor avea amintiri extraordinare dupa acest eveniment, pe care le vor impartasi si altora.

Invita colegi, parteneri de afaceri sau prieteni din companie, intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa, unde toata lumea se va delecta cu un curs culinar deosebit. Toti oaspetii evenimentului corporate vor participa la un concurs activ de gatit in echipe, cum ar fi pregatirea celor mai lungi paste sau cea mai ingenioasa decorare a deserturilor.

Evenimentul corporate din studioul nostru va deborda de energie si de distractie, astfel incat colegii si partenerii tai sa devina o echipa unita.

Cum organizam evenimente corporate si cursurile de gatit? Cat costa un asemenea eveniment? Raspunsul la aceste intrebari, AICI!

FACILITATI EVENIMENTE CORPORATE LA CULINARYON

INCLUSE IN PRET

Sistem audio si video modern
Garderoba si dulapuri pentru bagaje
Receptie pentru oaspeti
Wifi
Bauturi nealcoolice

DOTARI SALA EVENIMENTE CORPORATE

Proiector multimedia, cu posibilitatea conectarii unui laptop din doua puncte diferite
Ecran cu o diagonala de 2,95 m
2 microfoane portabile
Sistem puternic de sonorizare
DVD player
Flip-chart cu markere
Hartie si pixuri

BENEFICII EVENIMENTE CORPORATE LA CULINARYON

Oferim pachete speciale de evenimente corporate pentru grupuri de la 30 persoane la 250 persoane pentru 4 sau 8 ore. Vom crea ambianta perfecta functie de dorinte, combinand evenimentul de afaceri cu activitatile de teambuilding.
CULINARYON - un studio transformabil. Oferim diferite variante de aranjare a meselor, cum ar fi "Teatru" sau "Banchet".
Suntem gata sa punem in practica ideile de teambuilding si sa organizam evenimente corporate absolut unice.

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

Ok

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

GO