Franchising

Din octombrie 2014 am inceput programul de franciza CulinaryOn. Programul de franciza a fost proiectat pentru marile orase rusesti (cu peste 500 000 de locuitori) si pentru capitalele lumii: deja am deschis 4 studiouri in Singapore in septembrie 2015 si intentionam sa deschidem studiouri in Londra, New York si Tel Aviv.

CULINARYON - studiouri de gatit distractiv in centrul Moscovei. Acesta este cel mai mare spatiu culinar de acest tip din Europa. CULINARYON Moscova inseamna, pentru moment, un spatiu de peste 1.200 metri patrati impartiti in 7 studiouri culinare si 2 sali de conferinta.

CULINARYON - nu este doar o scoala de gatit, este un loc de gatit "FUN", locul in care nu stii daca mergi pentru a vedea ce inseamna cu adevarat gustul sau pentru distractie! Conceptul CULINARYON este unic nu numai pentru piata rusa, ci si pentru piata internationala.

Planul de afaceri puternic al proiectului ofera o profitabilitate de aproximativ 20-25% din venituri, ceea ce permite partenerilor nostri sa isi amortizeze investitia in 2,5 ani, iar instructiunile de afaceri detaliate si clare va vor ajuta sa va concentrati atentia asupra optimizarii afacerii si a cresterii profitabilitatii.

Modelul nostru de afaceri pentru SUA, Marea Britanie, Singapore si alte tari este conceput pe baza urmatoarelor premise:  

  • Spatiu de 700 m², impartit in doua incaperi, cu doua intrari separate, intr-un centru comercial premium sau pe o strada comerciala
  • Amplasament convenabil in centrul orasului
  • Ferestre pentru lumina naturala, plafon de 3 metri inaltime
  • Alimentare cu apa
  • Electricitate 100kW
  • Sistem de ventilatie si aer conditionat
  • Internet 15 Mb / s

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

Ok

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

GO