Partenerii nostri de nadejde

Kenwood

Kenwood - marca britanica de aparate de uz casnic premium. Numele marcii provine de la numele fondatorului sau - Ken (Kenneth) Wood. Acesta s-a nascut in 1916 la Londra, unde, dupa cel de-al doilea razboi mondial, si-a infiintat propria companie de aparatura casnica. Toate produsele Kenwood sunt dezvoltate in Marea Britanie. In 2001 Kenwood a devenit parte a grupului DeLonghi si astazi este unul dintre principalii jucatori pe piata aparatelor casnice de mici dimensiuni. Principalele categorii de produse Kenwood: roboti de bucatarie, roboti de tocat carne, aparate de preparat alimente, mixere, storcatoare, ceainice si masini de facut paine.

www.kenwoodworld.com

Heidi

Heidi Chocolate products are crafted with natural ingredients, often added by hand, in surprising combinations as unique and authentic as you are. There’s a Heidi for everyone and for every occasion. Discover a new favorite each and every day!

www.heidi-chocolate.com/

Electrolux

Electrolux faciliteaza un stil de viata mai bun, prin reinventarea gustului, a ingrijirii hainelor si a starii de bine acasa, oferind o viata mai placuta si sustenabila pentru milioane de oameni. Lider global de electrocasnice, Electrolux plaseaza consumatorul in centrul a tot ceea ce face. Prin intermediul brandurilor Electrolux, AEG, Anova, Frigidaire, Westinghouse si Zanussi, grupul Electrolux inregistreaza in fiecare an, vanzari de mai mult de 160 de milioane de produse profesionale si de uz casnic, in mai mult de 150 de piete de desfacere. Pentru informatii despre produsele Electrolux accesati www.electrolux.ro.

www.electrolux.ro

Coca Cola

The Coca-Cola Company este cea mai mare companie producătoare de băuturi răcoritoare din lume, cel mai mare producător, distribuitor și comercializant de băuturi ne-alcolice și siropuri din lume, și una dintre cele mai mari corporații din SUA. Compania este cunoscută în special datorită produsului ei cel mai renumit Coca-Cola, inventat de John Stith Pemberton în 1886.

www.coca-cola.ro

De Longhi

Suntem născuți “să facem” și punem suflet în crearea de electrocasnice inovatoare și de calitate superioară. Cu o abordare inteligentă pentru a inova produsele și comerțul, din perspectiva gospodăriilor din întreaga lume, familia De'Longhi are un spirit antreprenorial și angajamentul să vină mereu cu idei noi. Fabricând aparate de uz casnic încă din 1974 (cu origini de la începutul secolului), De’Longhi este o companie publică Italiană, care funcționeză cu o combinație unică de antreprenoriat energic și cu un stil inconfundabil."

www.delonghi.com/ro-ro

URBB - United Romanian Breweries Bereprod

URBB este o companie producătoare de bere din România, subsidiară a grupului danez Carlsberg Breweries. Compania deține în prezent un volum de 9% din piața românească de bere. URBB deține în portofoliu exclusiv mărci internaționale de bere, respectiv Tuborg, Tuborg Strong, Tuborg Christmas Brew, Holsten, Carlsberg, Skol, Guinness și Kilkenny și băuturile răcoritoare Orangina și Granini.

www.tuborg.ro

Regis Stone Copper Pans

Regis Stone Copper Pans este unul dintre cele mai apreciate branduri de tigăi de pe piața locală. Face parte din portofoliul de mărci AloShop, un brand 100% românesc, ce oferă clienților o gamă variată de produse originale văzute la TV! De-a lungul celor 5 ani de dezvoltare, portofoliul AloShop a crescut constant, ajungând să includă în prezent șase game de produse variate pentru bucătărie, curățenie, slăbit și frumusețe, casă și grădină, sport și sănătate. Sloganul AloShop ”Comanzi și recomanzi!” exprimă calitate pe termen lung și garanția că odată folosite, produsele vor fi recomandate cu încredere de clienții mulțumiți. Descoperă întreaga gama de produse pe ALOSHOP.tv