Politica de confidentialitate

CULINARYON HANGAR S.R.L. (Denumită în continuare CULINARYON), înregistrata cu nr. RO 37039727, str. Pipera. Nr.48, Hangar 5, Sector 2, București, 020112, își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și condiții în orice moment fără notificare prealabilă.


Politica de confidentialitate tine cont de următoarele concepte:

  • Consimțământ - Organizațiile pot colecta, utiliza sau dezvălui datele personale numai cu știința și consimțământul individului (cu câteva excepții);
  • Scopul - Organizațiile pot colecta, utiliza sau divulga datele personale într-o manieră adecvată circumstanțelor și numai dacă au informat persoana cu privire la scopurile colectării, utilizării sau divulgării; și
  • Resonabilitatea - Organizațiile pot colecta, folosi sau dezvălui date cu caracter personal numai pentru scopul care ar fi considerat potrivit în anumite circumstanțe si unei persoane cu autoritatea necesara..

Consimţământ

În scopurile CULINARYON găsiți mai jos politica noastră de confidențialitate

Partea A: Declarație privind politica de confidențialitate privind datele personale in general

CULINARYON HANGAR S.R.L (denumită în continuare "CULINARYON") colectează, utilizează și dezvăluie datele despre clienți pentru a vă oferi o experiență sigură, lină, eficientă și personalizată cu CULINARYON. Colectarea, utilizarea și dezvăluirea datelor de la clienți le permite companiei CULINARYON să furnizeze servicii și produse care, cel mai probabil, vă vor satisface nevoile și cerințele. Această politică de confidențialitate descrie politica și responsabilitatea companiei CULINARYON în ceea ce privește colectarea, utilizarea și divulgarea datelor despre clienți.

Continuând să folosiți serviciile CULINARYON, înseamnă că ați citit, ați înțeles și sunteți de acord să respectați această Politică de confidențialitate, astfel cum a fost modificată din timp, în ceea ce privește colectarea, utilizarea și divulgarea de către CULINARYON a datelor dvs. de client.

Această politică de confidențialitate este împărțită în două părți - A și B: Partea A: Declarație privind politica de confidențialitate privind datele personale generale

Partea B: Declarație privind politica de confidențialitate pentru datele clienților colectate prin intermediul site-urilor Web ale companiei CULINARYON și a aplicatiilormobile ale CULINARYON.


1. tipuri de date ale clienților

Tipurile de date despre clienți pe care CULINARYON le colectează depind de circumstanțele colectării și de natura serviciului solicitat sau de tranzacția efectuată.

Există două categorii mari de date despre clienți pe care CULINARYON le colectează:

1. Date personale, care includ, dar nu se limitează la:

(I) informații personale care leagă persoana, de exemplu numele, sexul, data nașterii, pașaportul sau alte numere de identificare personale;

(Ii) informații de contact, de exemplu, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail;

(Iii) informații de plată, de exemplu, informații privind cardul de credit sau de debit, inclusiv numele deținătorului cardului, numărul cardului, adresa de facturare și data de expirare;

(Iv) informații de participare, de exemplu, informații privind cursul / prezența evenimentului, preferințele alimentare și alte servicii;

(V) informații de sănătate, de exemplu, alergii alimentare sau cereri speciale de alimente

(Vi) informații tehnice, de exemplu, adresa IP; și

2. Date statistice, de exemplu, numărul de invitați, accesări pe site.

Acesta este stocat exclusiv în scopuri analitice și este în totalitate anonim. Aceste informații nu vor fi stocate în registrul dvs. de clienți și vor fi agregate numai pentru analiza statistică, astfel încât să putem înțelege mai bine profilul clienților companiei CULINARYON și să îmbunătățim oferta de servicii a companiei CULINARYON.

În scopul declarației sale de politică, expresia "Date despre clienți" include date cu caracter personal și date statistice.

Furnizarea datelor despre clienți (cu excepția cazului în care cererea de date este marcată "opțional" în formularele utilizate pentru colectarea datelor personale) este obligatorie pentru ca CULINARYON să își poată efectua serviciile către dvs.

Neefectuarea acestor date ale clienților poate duce la:

(I) CULIANRYON nu vă poate oferi serviciile și / sau produsele solicitate;

(Ii) CULINARYON nu este în măsură să vă actualizeze cele mai recente produse și / sau lansări; și / sau

(Iii) incapacitatea ta de a intra sau participa la concursuri, promoții sau activități de răscumpărare organizate de CULINARYON.


2. Scopurile de colectare, utilizare și dezvăluire

În general, CULINARYON colectează datele despre clienți, fie direct de la dvs., fie de la reprezentanții dvs. autorizați (persoanele pe care le-ați autorizat, persoanele care au fost identificate în mod valabil ca fiind dvs. sau reprezentantul dvs. autorizat), de la terți (de exemplu, Furnizor) sau din surse accesibile publicului, prin intermediul site-ului web, al serviciilor mobile și al altor canale, pentru a îndeplini următoarele scopuri, printre care se numără, dar nu se limitează la:

  • Furnizarea de servicii pentru dvs., cum ar fi procesarea unei tranzacții (de exemplu, rezervarea unei clase / eveniment);
  • Furnizarea de asistență tehnică în timpul rezervării, furnizarea de mesaje de alertă despre serviciile noastre (de exemplu, anularea evenimentului, calendarul modificat, modificarea meniului sau a bucătarului), facilitând înregistrarea prin iPad;
  • Furnizarea de servicii în timpul evenimentelor noastre care să corespundă cel mai bine preferințelor și nevoilor dumneavoastră;
  • Marketing și comunicarea cu dvs. în legătură cu produsele și serviciile oferite de agenții CULINARYON și CULINARYON;
  • Contactându-vă pentru sondaje de produs și clienți ,privind satisfacția clienților și cercetarea pieței; și
  • Siguranța, securitatea și respectarea legislației;

CULINARYON poate, de asemenea, să utilizeze și să dezvăluie datele dvs. de client cu și către terțe părți pentru a îndeplini scopurile enumerate mai sus.

În legătură cu cele de mai sus, putem divulga datele dumneavoastră către terți cum ar fi agenții noștri de vânzări / marketing și furnizorii de servicii de transport de marfă sau întreprinderile legate de alimente și băuturi sau companiile tehnice partenere.

CULINARYON va depune toate eforturile pentru a se asigura că angajații, ofițerii, agenții, consultanții, contractanții și alte părți terțe menționate mai sus care sunt implicați în colectarea, utilizarea și divulgarea datelor despre clienți vor respecta și vor prezenta aici termenii acestei confidențialități Politică.

În plus, CULINARYON poate dezvălui datele despre clienți consilierilor noștri juridici pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea drepturilor noastre legale, celorlalți consultanți profesioniști sau care sunt autorizați sau impuși de lege. În plus, CULINARYON poate dezvălui date despre clienți, după cum este necesar, pentru a investiga activități suspecte ilegale, incluzând, dar nu se limitează la fraude, încălcări ale proprietății intelectuale sau confidențialitate.


3. transferul de informații în străinătate

Datele despre clienți pot fi transmise la unitățile de stocare a datelor, unde CULIANRYON păstrează înregistrările centrale.


4. Consimțământul

În general, în cursul efectuării de către CULINARYON a unor funcții de întreținere, cum ar fi rezervarea unui eveniment, transmiterea mesajelor de alertă a evenimentului sau acceptarea preferințelor de masă și de serviciu, datele despre clienți vor fi furnizate de către clienți și clienți CULINARYON, prin natura sarcinii sau a tranzacției. În astfel de cazuri, clientul va fi obligat în mod necesar să-și dea acordul cu privire la faptul că este de acord să furnizeze date despre clienți pentru ca CULINARYON să furnizeze serviciile și / sau produsele solicitate sau necesare acestora. Cu toate acestea, în cazul în care acest lucru este impus de lege, CULINARYON va adopta o politică de "opt-in" pentru obținerea consimțământului consumatorului, caz în care vă va solicita consimțământul scris atunci când colectați date despre clienți, de ex. Semnarea unui formular sau verificarea unei casete. În cazul în care faceți rezervări în numele unei alte persoane, vă veți angaja și vă veți asigura că persoana a cărei date despre clienți este furnizată companiei CULINARYON a autorizat divulgarea, este informată și acceptă termenii și condițiile acestei Politici de confidențialitate.

Puteți trimite o solicitare pentru a vă retrage consimțământul dvs. oricând contactând CULINARYON.

Datele statistice nu sunt legate de înregistrările clienților, iar CULINARYON nu are nevoie să solicite consimțământul pentru colectarea și utilizarea datelor despre clienți obținute de pe site-ul web al CULINARYON și prin serviciul mobil CULINARYON și aplicația mobilă, vă rugăm să consultați partea B.


5. Acces

CULINARYON vă va permite să vizualizați datele dvs. personale stocate, la solicitarea dvs. scrisă adresată Departamentului nostru de Relații cu Clienții (vezi Secțiunea 10). Acolo unde acest lucru este permis de lege,

CULINARYON își rezervă dreptul de a percepe o taxă administrativă rezonabilă.


6. Retenţie

CULINARYON va păstra datele clienților atât timp cât este necesar pentru a îndeplini scopul pentru care a fost colectat, scopurile legale sau de afaceri ale CULINARYON sau conform cerințelor legilor relevante.

Atunci când distrugem datele despre clienți, vom lua o măsură rezonabilă și tehnic posibilă din punct de vedere comercial, pentru ca informațiile personale să fie irecuperabile sau irepetabile în conformitate cu legile aplicabile.


7. Precizie

CULINARYON are nevoie de ajutorul dvs. pentru a vă asigura că datele dvs. personale sunt actuale, complete și exacte. Ca atare, vă rugăm să informați CULINARYON despre schimbarea datelor personale prin contactarea CULINARYON și trimiterea scrisă a textului actualizat CULINARYON (vezi Secțiunea 10). Dacă aveti un card de fidelitate CULINARYON sau sunteți un utilizator de site web înregistrat, puteți să vă actualizați datele personale oricând, conectându-vă la contul dvs. de site la CULINARYON.


8. Garanții de securitate

CULINARYON vă asigură ca iia securitatea și protecția datelor dvs. de client foarte în serios. Ca atare, CULINARYON face un aranjament de securitate rezonabil pentru a vă proteja datele clienților împotriva pierderii sau pierderii, precum și accesul neautorizat și divulgarea necuvenită.

Ca un exemplu de salvgardare procedurală, CULINARYON a implementat diferite proceduri de autentificare intern și cu furnizorul nostru de servicii externe, ceea ce poate implica

CULINARYON solicitând diferite informații personale de la dvs. pentru a vă verifica identitatea (sau a agentului dvs. autorizat în mod corespunzător) înainte ca CULINARYON să vă proceseze cererea pentru un anumit serviciu, produs sau tranzacție.

Dacă, totuși, clientul nu își asumă o atenție rezonabilă pentru a asigura confidențialitatea și exactitatea datelor sale de client, CULINARYON nu va fi răspunzător pentru nici o utilizare necorespunzătoare și / sau fraudă. Dacă aveți nelămuriri cu privire la securitate, trebuie să contactați CULINARYON (vezi secțiunea 10)


9. Politica de confidențialitate updatata

CULINARYON va modifica Politica de confidențialitate de la ora actuală și versiunile actualizate vor fi postate pe site-ul web CULINARYON și data ștampilată astfel încât să știți când Politica de confidențialitate a fost actualizată ultima dată. În conformitate cu legile aplicabile, versiunea în limba engleză a acestei Politici de confidențialitate va prevala asupra oricărei versiuni a acestei Politici de confidențialitate în altă limbă. În cazul oricărei inconsecvențe în ceea ce privește interpretarea între versiunea în limba engleză și orice traducere a politicii de confidențialitate, această declarație privind politica de confidențialitate în limba engleză va prevala.


10. Contacteaza-ne

Dacă aveți comentarii, întrebări sau reclamații sau cereri referitoare la declarația privind Politica de confidențialitate, vă rugăm să contactați CULINARYON în scris la adresa menționată pe pagina web a CULINARYON (www.culinaryon.ro).

Partea B: Declarație privind politica de confidențialitate pentru datele clienților colectate prin intermediul site-urilor web ale CULINARYON și ale serviciilor mobile și aplicațiilor mobile CULINARYON mobile


1. COOKIES

Cookie-urile sunt fișiere mici plasate pe calculatorul dvs. prin intermediul site-ului pe care îl vizitați sau prin anumite e-mailuri pe care le deschideți.

Prin utilizarea site-urilor CULINARYON, sunteți de acord cu utilizarea de către CULINARYON a cookies- să colectați și să utilizați datele dvs. personale pentru a colecta date de utilizare a site-ului și pentru a vă îmbunătăți experiența online.

Acestea pot include informații despre modul în care utilizați site-ul Web, alegerea browserului de internet, tipul de dispozitiv pe care îl accesați și unde vă aflați în lume. Dacă nu sunteți de acord cu utilizarea de către CULINARYON a cookies-, colectați și utilizați datele dvs. personale, puteți renunța la utilizarea cookie-urilor urmând instrucțiunile din secțiunea "Acceptarea utilizării cookie-urilor" de mai jos.


Publicitate comportamentală online

Publicitatea online comportamentală (cunoscută și sub numele de publicitate bazată pe categorii de interese) este o modalitate de a difuza anunțuri pe site-urile vizitate de dvs. și de a vă face mai relevante interesele. Interesele comune sunt grupate în totalitate pe baza activității de navigare web anterioare, pentru ca dvs. să fiți difuzat publicitate care corespunde intereselor dvs. comune. În acest fel, publicitatea poate fi făcută cât mai relevantă și mai utilă. Anunțurile relevante pot fi difuzate și pe baza conținutului site-ului pe care tocmai l-ați vizionat.Acest lucru este cunoscut sub numele de "retargeting". Dacă nu v-ați îndreptat spre publicitatea comportamentală, puteți renunța la utilizarea cookie-urilor urmând instrucțiunile din secțiunea "Acceptarea utilizării cookie-urilor" de mai jos.


Acceptarea utilizării cookie-urilor

Puteți refuza acceptarea modulelor cookie modificând setările din browserul dvs. de internet. Dacă alegeți să nu permiteți utilizarea cookie-urilor, unele zone ale site-urilor SIA pot să nu fie accesibile sau să funcționeze corect.

Dacă ștergeți cookie-urile dvs., CULINARYON nu va mai ști că ați renunțat la publicitatea comportamentală online, că ați fost de acord cu Termenii și Condițiile CULINARYON, Politica de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor, precum și faptul că ați ales limba și selecțiile de țări .Aceasta înseamnă că vor apărea bannere de pe site-urile web ale părților terțe ale lui CULINARYON. Dacă este necesar, vi se va solicita să acceptați utilizarea cookie-urilor și să furnizați din nou toate celelalte informații legate de modulele cookie.

Scopurile colectării și utilizării modulelor cookie

CULINARYON folosește cookie-urile pe site-urile noastre pentru următoarele scopuri:


Tehnic

Pentru a permite funcționarea eficientă a site-urilor web ale CULINARYON, inclusiv, dar nu numai:

A) echilibrarea site-ului web pentru a se asigura că toți utilizatorii primesc servicii coerente și fiabile;

B) limitarea traficului către părți cheie ale site-ului pentru a menține nivelurile de performanță; și

C) stocarea acceptării de către utilizator a Termenilor și condițiilor și a Politicii de confidențialitate ale lui CULINARYON.


Ușurința în utilizare

Modulele cookie sunt utilizate pentru a ușura navigarea, inclusiv, dar nu numai:

A) reamintirea selecțiilor de limbă și țară și prezentarea conținutului relevant;

B) păstrarea numărului de membru al cărții de fidelitate atunci când v-ați conectat; și

C) furnizarea celui mai relevant aeroport de plecare pentru locația dvs. atunci când rezervați un zbor.


Urmărirea

Cookie-urile sunt folosite pentru a strânge statistici despre modul în care navigați și tranzacționați pe site-urile noastre, inclusiv, dar nu numai:

A) colectarea de feedback despre satisfacția dvs. prin intermediul unui sondaj; și

B) obținerea de informații despre modul în care navigați și tranzacționați pe site-urile noastre, deoarece îmbunătățirile pot fi mai puțin eficiente.


Marketing

Modulele cookie sunt utilizate pentru a permite companiei CULINARYON să vă prezinte mesajul corespunzător, inclusiv, dar nu numai:

A) permite site-ul nostru să servească diferite versiuni ale unei pagini în scopuri de marketing;

B) permite ca terții să-și expună publicitatea adecvată și să-și sporeasca eficiența; și

C) afișarea mesajelor relevante, care oferă o selecție de produse bazate pe comportamentul dvs. de vizionare pe site-urile noastre și pe alte site-uri web selectate.


3. Clickstream Data

Pentru a-ți îmbunătăți experiența online, CULINARYON poate schimba comportamentul online sau face clic pe date, avansează folosirea paginilor noastre web și urmărește trimiterile de la alte site-uri web. Aceste date nu vor fi stocate în registrul dvs. de clienți și vor fi agregate numai pentru analiza statistică.


4. Link-uri către alte site-uri web

CULINARYON îți oferă link-uri pentru alte site-uri web pentru confortul tau și pentru informații. Accesați site-urile pe propriul dvs. risc și CULIANRYON nu este responsabil pentru aceste site-uri web. În timp ce CULIANRYON vă protejează datele despre clienți pe site-urile CULIANRYON, CULIANRYON nu poate controla sau răspunde pentru politicile altor site-uri pe care le putem lega, sau utilizarea oricăror date ale clienților pe care le puteți partaja cu acestea. Rețineți că Politica de confidențialitate CULIANRYON nu acoperă aceste alte site-uri web, iar CULIANRYON vă recomandă să fiți informat (ă) de politicile lor specifice.


5. Minorii

CULINARYON nu poate distinge vârsta persoanelor care accesează și utilizează site-urile sale web. Dacă un minor (în conformitate cu legile aplicabile) a furnizat CULINARYON cu datele despre client fără consimțământul părintelui sau tutorelui, părintele sau tutorele ar trebui să contacteze CULINARYON (a se vedea secțiunea 10 din partea A) pentru a elimina datele relevante ale clienților și pentru a dezabona minorul.


6. Google Analytics

Google Analytics este un serviciu de analiză web furnizat de Google. Google utilizează datele pentru a colecta și examina utilizarea site-urilor web ale lui CULINARYON, de ex. CULINARYON.RO Pentru a pregăti rapoarte despre activitățile sale și a le distribui altor servicii Google. Google poate utiliza datele colectate pentru contextualizarea și personalizarea anunțurilor din propria rețea de publicitate. Pentru mai multe detalii, consultați Politica de confidențialitate Google.

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

Ok

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

GO