Stiri

10 idei pentru organizarea petrecerii burlacitelor

Casnicia este un pas important in viata tuturor. Dar momentul de glorie, cel putin pentru cei doi care decid sa isi uneasca destinele in fata celor dragi, ca o marturie a dragostei pe care si-o poarta unul fata de celalalt, este nunta. Ce este drept, daca e sa ne bazam pe unele marturii ale celor care au trecut pe acolo, poate fi vorba si de un test de anduranta, in care esti asaltat de provocari de tot felul. Ritualurile care trebuie duse la indeplinire pana in momentul nuntii sunt foarte importante pentru cei doi. insa acestea trebuie puse la punct de prietenii apropiati. Daca te afli pe lista domnisoarelor de onoare ai o datorie sacra sa pui umarul la organizarea petrecerii burlacitelor. Da, ai citit bine: DATORIE DE ONOARE! Viitoarea mireasa trebuie sa marcheze printr-o petrecere pe cinste momentul maturizarii, in urma caruia va pune bazele unei noi familii.

Nu e cazul sa intri in panica daca iti doresti sa organizezi o petrecere pe care nu o veti uita niciodata. Exista zeci de idei care sa te inspire. Pentru a-ti veni in ajutor iti prezentam 10 idei pentru organizarea petrecerii burlacitelor.

  • Curs de gatit

Sa nu fie cu suparare. Nu, nu vrem sa insinuam ca destinul femeii este cratita. OMG! Nu, nici vorba. Dar nu e cazul nici sa radicalizam acest subiect. Pentru ca nu vorbim despre mancare, vorbim despre oportunitatea de a petrece un timp de calitate alaturi de iubitul tau in timp ce degustati o masa pregatita cu suflet. Asa ca petrecerea burlacitelor se poate desfasura in timp ce participati la un curs de gatit. Un cadou pentru mireasa, dar si pentru viitorul mire. Cei de la CulinaryOn organizeaza petreceri pentru burlacite. Ce veti primi la schimb? Feluri de mancare favorita unde se vor folosi numai ingrediente premium. Dupa care oaspetii petrecerii pentru burlacite vor fi atrasi in aventuri culinare memorabile, in timp ce savureaza un Prosecco. Dupa care puteti alege ce vreti sa invatati sa gatiti, pentru a va descoperi talentele ascunse.

  • Petrecere in pijamale

O petrecere reusita a burlacitelor, mai ales daca faceti parte dintr-un grup care nu este innebunit dupa locuri galagioase, poate fi o petrecere in pijamale. Fie o faceti la locuinta uneia dintre voi, fie inchiriati un apartament la un hotel de cinci stele, ca sa va simtiti bine. Ce puteti face? Savurati cocktail-uri, barfiti, mancati pizza si multe prajituri. Nu este exclusa nici o bataie cu perne, depinde doar de cheful vostru de distractie si aventura.

  • O zi intreaga de rasfat la spa

Nu o sa ai mare bataie de cap cu organizarea petrecerii. Tot ce trebuie sa faci e sa cauti un centru spa, sa suni si sa faci o programare. Toata gasca de domnisoare de onoare si restul participantelor vor fi mai mult decat incantate sa aiba parte de o zi de rasfat. Apa cu castravete, dupa care un prosecco sau un pahar de vin intre sesiunile de masaj de relaxare, tratamente pentru depurificarea pielii si multe alte delicii pentru corp si suflet.

  • Defilare de lenjerie intima provocatoare

Doar pentru ochii vostri. Prima faza a petrecerii consta intr-o sesiune de shopping. Sesiune – competitie. Se da o perioada determinata de timp si participantele au misiunea de a-si cumpara cea mai sexy lenjerie intima. Alegerile vor fi dezvaluite in cadrul defilarii. Dupa care, ca o aroganta, veti servi o cina pretentioasa doar in lenjerie intima. Chiar o sa fie distractiv.

  • Olimpiada burlacitelor

Cand spunem olimpiada nu ne referim la practicarea unor sporturi, ci la o altfel de olimpiada. O petrecere – concurs in care participantele trebuie sa se intreaca la diverse probe precum: cine mananca cele mai multe portii de paste, tinta bataie cu frisca si multe alte idei tampite, dar care trebuie puse in practica macar o data in viata.

  • Vanatoare de comori

Organizata in curtea bistro-ului preferat pe care l-ati inchiriat doar pentru voi sau in curtea uneia dintre voi. Gasitoarele sa aiba parte de premii simbolice sau de cosmetice, depinde de bugetul pe care vreti sa il investiti in reusita acestei petreceri. La final fiecare isi va impartasi experienta in compania unor pahare de vin si a unui platou de branzeturi fine.

  • O noapte la cazino

Adrenalina, risc, joc si opulenta. De preferat insa ca atunci cand organizati o astfel de petrecere a burlacitelor sa stabiliti de comun acord o suma fixa pe care aveti de gand sa o pierdeti in cazino. Ca nu cumva sa iasa un fiasco la final.

  • Brunch party

Brunch party este o idee buna pentru petrecerea burlacitelor mai ales daca o organizezi primavara tarziu, cand va puteti bucura de razele blande ale soarelui. Poate fi organizata intr-o gradina, sa va puteti bucura de mirosul imbietor al florilor in timp ce degustati tot felul de bunatati exotice.

  • Sex and the city

Sex and the city a fost si va ramane un serial de capatai pentru femeile din intreaga lume. Carrie, Miranda, Samantha si Charlotte au fost modele de viata pentru multe dintre noi. Ca un tribut puteti organiza petrecerea burlacitelor cu tema Sex and the City. Fiecare participanta isi va alege unul dintre cele 4 personaje si se va costuma. Din acest scenariu nu are cum sa lipseasca distractia, barfa si bautura.

  • Degustare de vinuri intr-o crama

Sau mai multe. Puteti alege sa faceti degustari pe drumul vinului. Este o adevarata tehnica, dar o astfel de petrecere va va rafina gusturile in materie de vinuri. Veti ajunge la un alt nivel, superior, iar viitoarea mireasa, in rolul de sotie, va putea fi o gazda perfecta pentru urmatoarele petreceri pe care le va tine (unde cel mai probabil va va invita si pe voi).