Noutati din lumea CulinaryOn

10 idei pentru organizarea petrecerii burlacitelor

10 idei pentru organizarea petrecerii burlacitelorCasnicia este un pas important in viata tuturor. Dar momentul de glorie, cel putin pentru cei doi care decid sa isi uneasca destinele in fata celor dragi, ca o marturie a dragostei pe care si-o poarta unul fata de celalalt, este nunta. Ce este drept, daca e sa ne bazam pe unele marturii ale celor care au trecut pe acolo, poate fi vorba si de un test de anduranta, in care esti asaltat de provocari de tot felul. Ritualurile care trebuie duse la indeplinire pana in momentul nuntii sunt foarte importante pentru cei doi. insa acestea trebuie puse la punct de prietenii apropiati. Daca te afli pe lista domnisoarelor de onoare ai o datorie sacra sa pui umarul la organizarea petrecerii burlacitelor.
...

Jocurile in echipa: Cheia succesului unui teambuilding

Conform teoriei comunitare a cetateniei, nu ne nastem, ci devenim oameni…. Socializarea devine astfel esentiala, in speta socializarea buna, si alaturi de ea mediile de socializare devin punctul focal in abordarea comunitariana. Familia, scoala, comunitatea si comunitatile de comunitati sunt astfel vazute ca infrastructura morala de baza in formarea indivizilor.
...

Jocuri de teambuilding amuzante: 10 idei

Jocul nu isi gaseste locul la munca. Un curent de gandire. Jocul e pentru copii, munca e pentru adulti. Joaca nu isi gaseste loc acolo unde seriozitatea si responsabilitatea ar trebui sa fie cuvintele de ordine. Dar acest mod de gandire se poate dovedi a fi cu timpul unul falimentar.
...

Cum te ajuta un teambuilding sa iti cunosti mai bine colegii

A face parte dintr-un grup este una dintre nevoile esentiale ale fiintei umane, sta la baza nevoilor din piramida lui Maslow. Dincolo de mancare, siguranta de a avea un acoperis deasupra capului, noi fiintele umane vrem sa facem parte dintr-un grup social, sa impartasim idei, sa ne simtim inclusi si apreciati.
...

Invata sa gatesti cea mai buna friptura de porc alaturi de CulinaryOn

Acum mii de ani oamenii vanau animale ca sa se poata hrani. Pe langa radacini si ce le pica de prin copaci au realizat ca au nevoie de ceva mai consistent. Si uite asa au ajuns sa consume carne. in zilele noastre este deja celebra zicala: cea mai buna leguma este porcul.
...

Top 10 seminarii culinare din Romania

Gurmanzii sunt o categorie aparte. Ei apreciaza mancarea buna, explozia de arome, de gusturi, aranjamentul in farfurie. Cand vorbesti despre mancare in ziua de astazi nu e ca si cum ai face comentarii ca acum 100 de ani. Lucrurile s-au schimbat in acest domeniu, au evoluat, s-au rafinat. Nu li se mai spune bucatari, ci chef.
...

Invata sa gatesti cel mai bun desert alaturi de CulinaryOn

Din fericire sau nefericire pentru noi avem un singur stomac, de care evident ca trebuie sa ne ingrijim, si in limitele bunului simt si al kilogramelor care se potrivesc indicelui nostru corporal, sa ne bucuram de micile placeri ale vietii, de frisca, de ciocolata, de gemuri, prajituri si torturi.
...

Cele mai bune paste: invata cum sa le gatesti de la CulinaryON!

Pastele au devenit populare si printre romani. Daca in vremea comunistilor stiam doar de macaroane, intre timp, o data cu democratia, cu calatoriile noastre peste hotare, cu democratizarea si extinderea informatiei am devenit consumatori regulati de paste. Potrivit documentelor pastele ar fi aparut unde in secolul al XIII –lea cand Marco Polo le-ar fi adus in Italia dupa ce s-a intors dintr-o calatorie din China. Momentul a fost consemnat in Cartea Minunilor lumii. Alte teorii sustin ca pastele sunt dateaza din vremuri si mai indepartate, Etruscii erau cei care combinau cerealele cu apa, dupa care o consumau.
...

Cum prepari cea mai buna pizza, invata de la CulinaryOn

Stiinta a devenit prietena tuturor in momentul uneia dintre cele mai mari descoperiri. Atunci cand o echipa de cercetatori a anuntat ca au descoperit un al saselea gust, prin care se explica de ce oamenii adora pizza, pastele si cartofii prajiti. Acest al saselea ”simt”, spun oamenii de stiinta, stimuleaza dorinta noastra de a consuma carbohidrati. Pana la fabuloasa descoperire se credea ca oamenii au capacitatea sa detecteze doar cele cinci gusturi de baza: dulce, sarat, amar, acru, umami (bucuria de a gusta sosurile fermentate). Acest al saselea gust, denumit de cercetatori ”starchy” este dat de abilitatea papilelor de pe limba de a comunica cu anumite zone ale creierului, care isi intensifica activitatea, deoarece depisteaza acele substante din carbohidrati care ofera energie suplimentara corpului nostru. Nu-i asa ca este fascinant?
...

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

Ok

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

GO