Bucatarie franceza

Bucătăria franceză este istoric cunoscută ca fiind regina artelor culinare. Felurile sale de mancare sunt simbolul eleganței, delicatetii și gustului perfect. Fie ca este vorba de un restaurant scump din Paris sau de un mic local de familie - masa va fi asezata cu o mare finete franceza, astfel incat sa simtiti placerea gustului chiar inainte de a incerca primul fel de mancare. Explorați gusturile rafinate ale mâncărurilor franceze la cursurile de gatit frantuzeste de la CULINARYON - bucătarii noștri cunosc totul despre bucataria franceza și chiar mai mult.

În mod tradițional, fiecare regiune din Franța are bucătăria proprie. Din cele mai vechi timpuri, gătitul și mâncarea nu sunt doar un simplu proces, ci o sărbătoare deosebită, cu tradiții proprii. Una dintre cele mai surprinzătoare caracteristici ale bucătăriei franceze este absența produselor lactate și a cerealelor. Ca o excepție, ei folosesc numai brânzeturi din lapte de vacă, de oaie și de capră.

O alta caracteristica deosebita este dragostea lor pentru sosuri - exista peste 3.000 dintre ei pentru a adauga arome bogate si pentru a armoniza gustul alimentelor. Ingredientele superioare sunt carnea de vită, păsări de curte, fructe de mare diversitate, legume proaspete cum ar fi spanacul, cartofii, vinetele, roșiile, anghinarea, sparanghelul și o abundență de ierburi și condimente aromate.

Sub îndrumarea plina de tact a bucătarilor noștri, veți învăța să alegeți cu atenție ingrediente precum un francez veritabil și să preparați cele mai faimoase și mai gustoase feluri de mâncare din lista următoare:

Tartar de ton;
Supa de ciuperci "Velouté";
Rata confiata cu mere și sos de ciocolată;
Carne de miel cu crustă de fistic;
Lava cake cu înghețată de vanilie;
Profiterol cu cremă de alune.

La sfârșitul sesiunii, vă veți bucura de degustarea unor mâncăruri proaspăt preparate in system fine dining și veți savura un pahar de vin francez deosebit.

.Începeți gătitul a-lá française și plonjați adânc în lumea colorată si diversă a preparatelor naționale franceze.