Team building culinar pentru firme

Recompenseaza-ti angajatii cu un teambuilding culinar pentru firme distractiv si foarte util.

Team Building culinar la CULINARYON – Mult gust si atmosfera deosebita!

CULINARYON este cel mai bun loc pentru evenimente team building cu pana la 250 de invitati. Noi oferim locul perfect pentru a gati impreuna cu bucatarii nostri talentati si a petrecere o seara delicioasa avand un pahar de vin intr-o mana si instrumente de gatit in cealalta mana.

Jocurile interactive de teambuilding culinar pentru firme vor provoca invitatii sa-si exploreze creativitatea si sa impartaseasca emotiile pozitive dintr-o experienta de neuitat. Doar imagineaza-ti colegii sau angajatii cu sorturi de bucatari la un concurs de rulare a celor mai lungi macaroane sau cautand cel mai inventiv design pentru un desert. Adauga distractie si gust intr-un teambuildding culinar la centrul nostru de divertisment, CulinaryOn!

In cele 3 studiouri de gatit, cele 2 sali de conferinte si camera VIP vei gasi tot ce ai nevoie pentru cea mai rafinata petrecere, inclusiv echipamente audio-video de ultima generatie, ce vor crea cele mai frumoase amintiri, pe care le veti povesti saptamani in sir. Toate cursurile dedicate unui teambuilding culinar de la sediul nostru sunt create intr-un mod distractiv pentru ca prin joaca se invata cel mai repede.

De asemenea, oferim o gama larga de optiuni culinare pentru un adevarat festin de afaceri, aperitive variate la primirea oaspetilor, fotograf profesionist pentru amintiri memorabile, sorturi si cadouri cu logo-ul firmei, programe de divertisment si discoteca cu un DJ profesionist. Ce vrei mai mult de la un teambuilding culinar pentru firme fabulos?

Atmosfera imbietoare si emotiile deosebite vor transforma acest moment de distractie intr-un teambuilding culinar pentru firme cu succes de proportii.

Iata cine a organizat un teambuilding culinar pentru firme aici:

PRETUL PENTRU 1 PERSOANA INCLUDE

Curs de gatit cu 3 sau 4 feluri de mancare
Bucatar sef impreuna cu echipa sa
Ingredientele de gatit necesare
Bauturi nealcoolice, ceai, cafea
Muzica ambientala
Foto-retete pe Ipad
Intrebari si concursuri

SERVICII SUPLIMENTARE TEAMBUILDING CULINAR PENTRU FIRME

Inchirierea unei sali de conferinte dotata cu proiector
Receptie de primire a oaspetilor
Fotograf profesionist
Bauturi alcoolice
Cadouri personalizate
DJ

si multe multe altele...

TEMATICI TEAM BUILDING CULINAR PENTRU FIRME

мастер chef - кулинарные тимбилдинги

Master Chef

"Master Chef" este o idee pentru consolidarea relatiilor de grup ce imbina capacitatile profesionale cu un intens eveniment culinar pentru a descoperi formula ideala de succes a echipei tale. Veti forma mici grupuri de lucru pentru a concura in competitia Master Chef.
power pasta - кулинарное соревнование

Power Pasta

"Power Pasta", un teambuilding culinar pentru firme dedicat iubitorilor de paste! Si toata lumea va iubi experienta unui astfel de teambuilding in care se va pregati cea mai lunga pasta de la zero, intr-o competitie unica! Veti prepara unele dintre cele mai bune salate si pentru final cateva deserturi delicioase, acompaniate de un pahar de vin excelent.
кулинарное приключение в CULINARYON

Active Adventure

"Active Adventure" va conduce intr-o aventura culinara printre aromelor italiene, spaniole, franceze etc. explorand, in aceelasi timp, cultura si istoria poporului respectiv, detalii interesante despre ingredientele folosite, retete si tehnici de gatit deosebite. Aducem filosofia antica si alchimia culinara in activitatea de zi cu zi pentru a forma echipa de aur.

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

Ok

The following content available only in Romanian.
For English you can use Google Translator for web-sites. It's free and easy.

GO