Termeni si conditii

CULINARYON HANGAR S.R.L. (Denumită în continuare CULINARYON), înregistrata cu nr. RO 37039727, str. Pipera. Nr.48, Hangar 5, Sector 2, București, 020112, își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și condiții în orice moment fără notificare prealabilă.
SITE

1. Acest site este deținut și administrat de CULINARYON. Utilizarea acestui site este supusă Termenilor și condițiilor noastre.

2. În timp ce CULINARYON depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile disponibile pe site sunt exacte, nu garantează faptul că site-ul Web este lipsit de erori. CULINARYON nu își asumă răspunderea sau răspunderea pentru erori sau omisiuni; Și își rezervă dreptul de a modifica oricând informațiile publicate pe site.

3. CULINARYON nu își asumă răspunderea pentru orice daune directe, indirecte, accidentale, speciale și / sau consecvente sau pierderi de profituri de orice fel care ar putea rezulta în urma utilizării sau accesului, sau a oricărei incapacități de utilizare sau de acces alSite-ului.

4. Această excludere generală nu este restricționată de niciuna dintre avertismentele și denunțările specifice din Termenii și condițiile CULINARYON și nimic din Termeni și condiții nu derogă de la dreptul CULINARYON de a respecta cerințele legale sau de aplicare a legii sau cerințele legate de utilizarea de către dvs. Acest site sau informații furnizate sau colectate de CULINARYON cu privire la utilizarea respectivă.

5. CULINARYON își rezervă dreptul de a modifica acesti Termeni și condiții în orice moment.

6. Site-ul CULINARYON oferă următoarea gamă de servicii: rezervarea unei master class cumpărarea de cadouri pentru master classs, cumpărarea de cadouri în magazin cu auto-recepție sau livrare (la preț suplimentar).

7. Achiziționarea serviciilor CULINARYON include următorii pași: Clientul plasează o comandă prin intermediul site-ului; Clientul primește o verificare prin e-mail cu privire la plasarea comenzii; Clientul plătește pentru serviciu; După ce plata a fost verificată, clientul primește un e-mail prin care verifică faptul că poate utiliza serviciul. Metodele de plată disponibile sunt menționate la sfârșitul procesului de plată și pot fi actualizate fără o notificare prealabilă. Plățile sunt deservite de PayLane sp. Z o.o. Care este situat în Gdańsk, ul. Arkońska 6 / A3, cod poștal: 80-387, KRS: 0000227278.


GENERAL1. Toate prețurile includ Taxa de Bunuri și Servicii (TVA), cu excepția cazului în care se prevede altfel.

2. Datele, instructorii, durata și conținutul clasei pot fi modificate, iar CULINARYON vă va trimite un e-mail sau vă va apela, pe baza informațiilor pe care le furnizați pentru a vă notifica orice modificare. Versiunea de pe site este cea mai actualizată și suprapune alte versiuni.

3. Cu excepția cazului în care se prevede altfel în acești Termeni și condiții, toate achizițiile sau plățile nu pot fi schimbate, nu sunt rambursabile și nu pot fi transferate către altă dată sau eveniment.

4. În cazul puțin probabil al unor circumstanțe excepționale neprevăzute, CULINARYON își rezervă dreptul de a schimba data sau de a anula un eveniment. În acest caz, va fi oferită / acordată o rambursare a oricărei plăți efectuate. În cazul în care orice prevedere, parte din orice dispoziție sau orice parte a acestor Termeni și condiții va fi judecată în mod corespunzător de orice instanță sau altă autoritate juridică și / sau competentă ca fiind nevalabilă, ilegală sau inaplicabilă în orice privință, legalitatea și caracterul executoriu Din restul dispozițiilor sau părților conținute în acest document nu trebuie să fie în niciun fel afectate.


OBIECTE PIERDUTE1. CULINARYON nu își asumă nici o responsabilitate pentru orice proprietate pierdută în incinta noastră. Dacă orice proprietate a fost lăsată în urmă și găsită de un membru al personalului nostru, vă rugăm să aranjați cu noi să colectați astfel de proprietate într-un moment convenabil. Orice pierdere de proprietate care nu a fost revendicată în termen de 14 zile va fi eliminată la discreția noastră. Termeni și condiții specifice pentru clase corporative / Evenimente private / Închirieri de bucătării (EVENIMENTE DE GRUP) Rezervările sunt condiționate de disponibilitatea bucatarului si a locatiei. Cu toate acestea, vă rugăm să ne sfătuiți despre clasa preferată / bucătăria și bucătarul-șef.

2. Nu oferim o reducere corporativa. Toate evenimentele trebuie să fie garantate printr-un depozit nerambursabil de 50% prin card de credit, transfer telegrafic (TT) sau în termen de 10 zile de la data rezervării pentru a asigura locul de desfășurare pentru data convenită, urmată de restul de 50% Data clasei. Depozitul nu va fi rambursat; Cu toate acestea, restul de 50% va fi rambursat (în cazul în care este deja plătit) în termen de 14 zile de la data anulării în cazul în care anunțul de anulare este dat cu cel puțin 11 zile înainte de clasă. Nicio rambursare nu va fi făcută pentru notificarea făcută la 10 zile sau mai puțin până la data cursului. Nu se vor acorda excepții sau derogări.

3. Toate taxele legate de bancare și TT sunt suportate de dvs.; În timp ce toate taxele pentru cardurile de credit sunt absorbite de CULINARYON.

4. Cu excepția cazului în care se prevede altfel în acești Termeni și condiții, toate achizițiile sau plățile nu pot fi schimbate, nu sunt rambursabile și nu pot fi transferate către altă dată sau eveniment. Culinaryon nu va oferi rambursări, transferuri, schimbări de date sau amânări în cazul în care nu veți putea participa la niciun eveniment rezervat sau confirmat sau, în cazul evenimentelor corporative sau private, după ce v-ați semnat propunerea noastră, din cauza unor circumstanțe neprevăzute sau oricare alt motiv, cu excepția cazului în care Culinaryon alege sa faca acest lucru.


Recunoașterea riscurilor și anuntarea1. Sunteți de acord să respectați instrucțiunile de siguranță și sănătate ale CULINARYON, reglementările privind incendiile și siguranța și măsurile de securitate. Veți anunta CULINARYON în scris, în întregime și în mod real, orice alergie, afecțiune, sarcină, cerințe dietetice sau alte informații relevante privind sănătatea care vă aparțin în momentul rezervării.

2. În timp ce CULINARYON ia toate măsurile practice și rezonabile de a reduce la minimum riscul de vătămare corporală a dvs. sau a proprietății dvs., recunoașteți că participarea sau participarea dvs. la orice clasă este pe propriul dvs. risc. Eliberați și despăgubiți CULINARYON, angajații săi, angajații, agenții și furnizorii de servicii de orice pretenții, acțiuni, acțiuni, proceduri, răspunderi, daune, pierderi, compensații, costuri, cheltuieli și cheltuieli, indiferent de cum rezultă sau rezultă din Participarea sau participarea la un eveniment care include, fără a se limita la orice revendicare, acțiune și răspundere pentru vătămări, pierderi sau pagube pentru dvs., pentru oricine altcineva sau pentru orice bun, cu excepția cazului în care aceleași lucruri au fost cauzate de neglijența gravă a CULINARYON și Recuperabil pe acest motiv, ca urmare a unei hotărâri judecătorești competente.

3. Participantul va despagubi CULINARYON pentru orice daune cauzate proprietății, de acesta sau de copilul (inclusiv tot echipamentul si structurile din incinta) in timp ce ei / copilul lor se afla in incinta.


Informații generale / politică1. Pentru cursuri practice, vă rugăm să purtați încălțăminte închisă, netedă din cauciuc și nu purtați pantaloni scurți, fuste scurte sau topuri fără mâneci, în cazul în care ceva cald ar trebui să vă stropească pentru propria dvs. siguranță și protecție.

2. Cursurile încep cu promptitudine, așa că vă rugăm să ajungeți cu 10 minute înainte de ora de start programată. Dacă ați întârziat, nu vom fi obligați să se reia clasa pentru dumneavoastră.

3. Alimentele preparate sau servite în timpul unui eveniment trebuiesc consumate în timpul evenimentului. Dacă doriți să luați alimente la domiciliu după eveniment, vă rugăm să vă aduceți propriile recipiente de depozitare. Nu furnizăm containere. Orice alimente pe care le luați ar trebui să fie depozitate și consumate strict în conformitate cu instrucțiunile noastre și nu ne asumam nicio responsabilitate pentru orice rănire sau boală care rezultă din alimentele luate.


Anularea clasei1. În cazul puțin probabil ca o clasă programată să nu atingă numărul minim cerut pentru clasă sau datorită circumstanțelor excepționale neprevăzute, Culinaryon își rezervă dreptul de a schimba data sau de a anula clasa. Un număr minim de persoane trebuie să urmeze o clasă, variază în funcție de tipul de clasă.

2. În cazul puțin probabil că o clasă nu poate continua, vă vom informa cu cel puțin 48 de ore în avans și veți primi în mod automat o rambursare completă prin credit complet în contul dvs. Creditul va fi valabil timp de 6 luni de la data notificării prin e-mail, pe care o puteți utiliza pentru rezervarea viitoare a clasei.

3. În cazul puțin probabil al unor circumstanțe excepționale neprevăzute, Culinaryon își rezervă dreptul de a schimba data sau de a anula un eveniment. În acest caz, va fi oferită / acordată o rambursare a oricărei plăți efectuate.


FORȚĂ MAJORĂ:În cazul în care CULINARYON nu este în măsură să vă asigure cursul sau funcționarea pentru dvs. din cauza unor circumstanțe care nu se află sub controlul sau, CULINARYON nu este responsabil pentru costurile, daunele sau cheltuielile pe care le puteți suferi sau să le suportați.


Dreptul de a refuzaCULINARYON are dreptul de a refuza un student să participe la o clasă sau de a fi înlăturat din incintă, în cazul în care instructorul sau orice membru al personalului consideră că oaspeții sunt intoxicați sau pot dăuna lui însuși sau oricărui alt participant la clasa programată.