Bucatarie greceasca
Sunteți în permanență în cautarea bucătăriilor sănătoase? Ar trebui să încercați cu siguranță bucătăria greceasca! A moștenit unele dintre cele mai bune tradiții culinare, atât din influențele orientale, cât și din cele occidentale. Vreți să vă bucurați de ceva gustos și să experimentați o bucătărie nouă? Veniti la cursurile grecesti de gătit de la CulinaryOn - vă vom arăta de ce se numește cea mai bună bucătărie din Marea Mediterană!
Bucătăria greceasca este una dintre cele mai vechi de pe Pământ - exista de mai mult de 4.000 de ani. În zilele noastre este greu de imaginat această bucătărie fără pește, legume, fructe de mare, brânză, măsline sau vin. Uleiul de masline este ingredientul principal pentru aproape toate felurile de mâncare tradiționale, folosit ca dressing sau pentru prăjit. Legume proaspete sau coapte, cum ar fi vinetele, roșiile, ardeii, cartofii, ceapa sunt capsele preferatele bucătarilor locali. Există, de asemenea, o varietate fantastică de fructe de mare, cum ar fi caracatița, calmarul, creveții și sepiele, care pot fi servite calde sau reci, prăjite sau umplute, uscate și afumate, sărate și murate, ca un fel de mancare separat sau garnitură. Sarea este foarte rar folosita, în schimb se folosesc lămâi pentru a amplifica și intensifica aromele. Sa nu uităm iaurtul grecesc gros, atât pentru sosuri, cât și pentru deserturi... Mmm, sună delicios!
În Grecia există o abundență de rețete tradiționale și noi rezultate din fuziune. La cursurile noastre de gătit greceste, veți invata puțin din ambele - de exemplu, faimoasa salată grecească cu castraveți feliati, roșii și o bucată mare de brânză Feta pe partea de sus, deliciosul aperitiv Dzadziki cu iaurt, usturoi și ierburi, chiftele delicioase și crocante Keftedes, cartofi sau Moussaka pe bază de cartofi, umpluți cu carne tocată, kebabi Souvlaki pe bastoane de lemn, supa picanta Avgolemono cu pui, ouă și suc de lamaie și desertul Kataifi din aluat tăiat special, nuci și ulei de măsline.
Înscrieți-vă acum la lectiile noastre de gatit din bucătăria grecească și bucurați-vă de o modalitate interesantă și nouă de a savura preparate delicioase, hrănitoare și suficient de simple pentru a le recrea acasă cu prietenii sau rudele.
Bucătăria greceasca este una dintre cele mai vechi de pe Pământ - exista de mai mult de 4.000 de ani. În zilele noastre este greu de imaginat această bucătărie fără pește, legume, fructe de mare, brânză, măsline sau vin. Uleiul de masline este ingredientul principal pentru aproape toate felurile de mâncare tradiționale, folosit ca dressing sau pentru prăjit. Legume proaspete sau coapte, cum ar fi vinetele, roșiile, ardeii, cartofii, ceapa sunt capsele preferatele bucătarilor locali. Există, de asemenea, o varietate fantastică de fructe de mare, cum ar fi caracatița, calmarul, creveții și sepiele, care pot fi servite calde sau reci, prăjite sau umplute, uscate și afumate, sărate și murate, ca un fel de mancare separat sau garnitură. Sarea este foarte rar folosita, în schimb se folosesc lămâi pentru a amplifica și intensifica aromele. Sa nu uităm iaurtul grecesc gros, atât pentru sosuri, cât și pentru deserturi... Mmm, sună delicios!
În Grecia există o abundență de rețete tradiționale și noi rezultate din fuziune. La cursurile noastre de gătit greceste, veți invata puțin din ambele - de exemplu, faimoasa salată grecească cu castraveți feliati, roșii și o bucată mare de brânză Feta pe partea de sus, deliciosul aperitiv Dzadziki cu iaurt, usturoi și ierburi, chiftele delicioase și crocante Keftedes, cartofi sau Moussaka pe bază de cartofi, umpluți cu carne tocată, kebabi Souvlaki pe bastoane de lemn, supa picanta Avgolemono cu pui, ouă și suc de lamaie și desertul Kataifi din aluat tăiat special, nuci și ulei de măsline.
Înscrieți-vă acum la lectiile noastre de gatit din bucătăria grecească și bucurați-vă de o modalitate interesantă și nouă de a savura preparate delicioase, hrănitoare și suficient de simple pentru a le recrea acasă cu prietenii sau rudele.