Сингапурская кухня

Unicitatea bucătăriei din Singapore reprezintă cele mai îndrăznețe fantezii culinare care combină patrimoniul bucatariei chinezesti, indoneziene, europene și malayeziene. Aceasta impresioneaza atat printr-un amestec neobisnuit de arome dulci si acre, cat si arome picante obtinute din condimente si ierburi. La clasa noastră de gatit veți descoperi gustul viu al bucătăriei din Singapore - tezaurul culinar al Asiei! Mâncărurile din Singapore sunt, în mod tradițional, picante, umplute cu arome de curry, ardei iute, turmeric, lapte de nucă de cocos și anason. Ingredientele de top sunt pui, fructe de mare, legume proaspete, orez și diferite tipuri de fidea. Cele mai faimoase feluri de mâncare sunt incomparabilele Crab Pepper Black & Chili Crab, creveți în sos chinez dulce și acru, orez de pui Hainanese gătit cu ardei iute și grăsime de pui, supă de piper Nonya Laksa cu fidea de orez în supa de creveți, Fried Hokkien Mee taitei cu creveți și carne de porc tăiată, caramel cu pui fierbinte din Malayezia, carne de vită în lapte de nucă de cocos, găluști Dim Sum și multe alte mâncăruri apetisante din Singapore. În ceea ce privește desertul tradițional din Singapore, Pandan Chiffon Tort, Ice Kachang (fasole roșie cu gheață), Juan Dui (aluat lipicios de orez cu umplutură dulce) și Cendol (orez) cu siguranță merită încercate. De asemenea, fructele tropicale suculente, cum ar fi durianii (sau "regele fructelor"), cu mirosul lor puternic, jackfruits, mangosteeni sau rambutani sunt deseori folosite ca ingrediente pentru retete. În studioul nostru veți gati mâncăruri tradiționale și veți încerca, de asemenea, retete moderne din bucătăria din Singapore cu Chefs nostril profesionisti. Incercati gustul adevărat al mâncărurilor crocante singaporeze create cu propriile dvs. mâini și pregătiți-vă pentru o mare sărbătoare de arome contrastante!

urmatoarele master classes: