Alaturati-va echipei noastre

1. Cine lucreaza la CULINARYON?

Studioul nostru culinar international este tot timpul in dezvoltare si intampinam cu prietenie candidati noi pentru a lucra in echipa noastra. Cautam: persoane dedicate, pozitive, creative punctuale si cu o abordare profesionala a problemelor. Competenta lingvistica este intotdeauna un avantaj.

2. Vreau sa lucrez la CULINARYON!

Cautam intotdeauna talente noi! Va rugam sa trimiteti CV-ul la hr@culinaryon.ro, notand pozitia dorita in textul mesajului.

3. Care este programul de lucru?

Studioul este deschis zilnic de la ora 10.00 la 22,00.
Orarul personalului de birou 5/2 de la 10.00 la 19.00
Orarul personalului implicat in evenimente este in schimburi si sarbatori legale prin rotatie

4. Pot combina munca cu studiile?

Da! Avem posturi vacante care va permit sa lucrati intr-un mod convenabil pentru dvs. Va rugam sa trimiteti CV-ul la hr@culinaryon.ro

5. Cum sunteti angajat?

In conformitate cu Codul Muncii, cu toate standardele de munca in vigoare.

6. Care este durata perioadei de proba?

Perioada de proba dureaza 3 luni.

7. Ce este inclus in pachetul de beneficii?

Concediu platit de 28 de zile calendaristice;
Concediu medical platit;
Dineuri corporative gratuite de la cei mai buni bucatari;
Si cel mai important - buna dispozitie in fiecare zi!

8. Poti progresa in cariera?

Desigur! In ciuda faptului ca CULINARYON este un proiect tanar, putem fi mandri de angajatii nostri. Suntem inspirati de exemplul unui candidat care arata rezultate extraordinare in munca, apoi sare cu succes peste etape: atat in directia verticala, cat si in cea orizontala.

9. Ce este progresul pe directie orizontala?

In timp ce lucrati in studio, va puteti dezvolta talentul in zonele adiacente. De exemplu, daca lucrati ca manager de evenimente si intelegeti ca expertiza si experienta dvs. va vor permite sa deveniti mai util ca bucatar, putem discuta cu dvs. sa va mutati la un alt departament. Initiativa este intotdeauna incurajata la CULINARYON!

10. Exista cursuri de formare in cadrul companiei?

Da! Sesiunile de instruire sunt, de obicei, efectuate de colegii de rang inalt, dar de cele mai multe ori invitam si companiile terte pentru cursuri de pregatire pentru angajatii nostri.

11. Si de ce a lucra la CULINARYON este cea mai buna alegere pentru pretendent?

Studioul nostru culinar spatios si frumos este situat in Bucuresti. Organizam cele mai distractive cursuri de gatit din Bucuresti si evoluam zilnic datorita eforturilor depuse de fiecare membru al echipei noastre prietenoase. Fiecare zi este o petrecere pentru multi oameni care ne raspund cu o furtuna de emotii pozitive. CULINARYON este o platforma excelenta pentru dezvoltarea personala, pentru ca suntem mereu deschisi ideilor noi.