Cursuri libere pentru bucatari

1. Ce cursuri de bucatari au loc in studio? Cum ma pot inscrie?

Cursurile sunt impartite dimineata si seara: clasele de dimineata sunt tinute de la ora 12.00 la 15.00., Seara sunt tinute in zilele saptamanii de la ora 19.00 la 23.00., in weekend de la 18.00 la 22.00. Alegeti din orar un curs pe gustul dvs. si inscrieti-va la telefon.
Pentru rezervari, trebuie sa ne spuneți:
- Nume si prenume,
- Numar telefon de contact,
- Numarul certificatului dvs.

2. Cat de mult costa un curs de gatit?

1 bilet pentru cursurile de dimineata (pentru copii) - de la 200 de lei
1 bilet pentru cursurile de seara (pentru adulti) - de la 290 de lei
Pretul clasei culinare include cursul de gatit incluzand ingredientele, bucatarul-sef, bauturi racoritoare, reteta pas cu pas in iPad si fotografiile profesionale ale evenimentului.

3. Cum pot plati?

1) In studioul CULINARYON
Lucram in fiecare zi de la ora 10.00 la 20.00. La adresa: Șoseaua Pipera 48, Sector 2, Bucuresti, 077190
2) On-line
Puteti plati un bilet pe site-ul nostru apasand butonul "CUMPARA" si ne spuneti numarul de comanda.
3) Cu numerar prin curier
Livrarea se face in zilele lucratoare
Orice bilet cumparat poate fi si un cadou cadou! Certificatul de cadouri este valabil 3 luni.

4. Cum sunt organizate clasele de bucatari?

Cursurile noastre culinare sunt interactive: alaturi de ceilalti participanti, veti pregati un pranz complet de 3 sau 4 feluri de mancare sub indrumarea unui bucatar profesionist, care va va oferi adiacent o multime de povesti, detalii interesante si sfaturi utile. In functie de mancare, fie il pregatim impreuna la masa bucatarului sef: bucatarul va da cate o sarcina fiecarui participant; fie in grupuri de pana la 6 persoane la statiile culinare aferente. Puteti incerca toate felurile de mancare pregatite; Puteti lua intotdeauna portia dvs. acasa.

5. Ce bucatari profeseaza cursurile gastronomice?

Experimentat, profesional, fermecator, lucreaza in restaurante renumite din Rusia si din strainatate. Puteti citi despre fiecare bucatar aici.

6. Ce trebuie sa aduc la cursul de bucatar?

Biletul si neaparat multa buna dispozitie. Va vom da un sort profesional si le vom cere fetelor sa-si tina parul strans.
Este cald in studioul nostru, asa ca luati cu dvs. un pantofi de schimb in timpul iernii.

7. Voi primi retetele si fotografiile facute la eveniment?

Veti primi un link cu retetele si fotografiile in contul de Facebook prin e-mail (daca l-ati declarat la inregistrare) in decurs de 7 zile. In cazul unor disfunctionalitati, contactati-ne la adresa welcome@culinaryon.ro
Va rugam sa retineti ca in timpul cursurilor, bucatarul-sef poate schimba reteta clasica!
Uneori folosim retetele cu creatii ale bucatarilor nostri , puteti sa scrieti reteta chiar dvs. - veti avea in dotare un Ipad pentru asta.

8. Este posibil sa vin insotit la cursurile culinare?

Toata lumea care vine la cursurile noastre este un participant deplin al aventurii gastronomice, astfel incat fiecare persoana trebuie sa aiba un bilet individual.

9. Pot veni la cursuri cu copiii?

Pentru copiii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani, organizam cursurile de bucatar pentru copii "Școala tinerilor bucatari" in weekend de la 12.00 la 15.00. Participantii cu varsta de peste 16 ani pot veni neinsotiti la cursurile culinare de seara pentru costul total al biletului.

10. Ce trebuie sa fac daca am alergie la un igredient?

Declarati imediat si alergia cand faceti rezervarea! Vom avertiza bucatarul-sef si daca este posibil, va elimina acest ingredient din preparat. Daca acest lucru nu este posibil, va oferim sa participati la o un alt curs culinar. Toate felurile de mancare sunt intotdeauna gatite in fata dvs. si cu participarea dvs. nu vom ascunde ingredientele constituente.
Retineti ca studioul CULINARYON nu este responsabil pentru orice reactie alergica, deci daca aveti alergii alimentare, va rugam sa aveti medicamentele necesare cu dumneavoastra.

11. Trebuie sa am niste abilitati speciale pentru a veni la cursuri?

Secretul cursurilor noastre este buna dispozitie si o multa distractie prin prepararea deliciilor culinare. Amatori si incepatori pot invata elementele de baza ale artei culinare, iar participantii mai experimentati vor putea sa puna toate intrebarile dorite unui bucatar profesionist.

12. Tineti cursuri gastronomice pentru profesionisti?

Oferim cursuri culinare "Dialog cu bucatarul". Sunați-ne telefonic și vă vom oferi un curs gastronomic individual.

13. Pot participa la o petrecere speciala "de sex masculin"?

Avem clase speciale "Meat Club", unde se prepara feluri de mancare din carne si din pasari salbatice. Aceste cursuri nu sunt doar pentru barbati, ci si pentru fetele care doresc sa-si surprinda familia cu preparate adevarat masculine.

14. Unde au loc cursurile gastronomice?

De masterat se desfasoara in studioul CULINARYON: Șoseaua Pipera 48, Sector 2, Bucuresti, 077190