Petreceri pentru copii

1. Cum sunt organizate cursurile de gatit pentru copii?

Copiii primesc sorturi amuzante, se intalnesc cu bucatarul-sef si cu personalul din echipa, lise aduc la cunostinta regulile unui bucatar adevarat (regulile de siguranta). Bucatarul sef ii informeaza pe copii despre produse si ii invata cum sa manevreze echipamentele de bucatarie. Apoi, sub indrumarea bucatarului-sef si a personalului ajutator copii pregatesc 3 preparate culinare: framantarea aluatului, prepararea pastelor, "triunghiuri de pizza in aer"- experimentari si fantezie prin propriile lor creatii unice. Unele feluri de mancare le pregatim la masa bucatarului: copiii stau in jurul bucatarului si primesc diferite sarcini culinare; Si pentru gatitul celorlalte feluri de mancare se impart in echipe de pana la 6 persoane.

2. Cat timp dureaza o clasa pentru copii?

Clasa de gatit pentru copii dureaza 3 ore. In acest timp, gatim 3 feluri de mancare si ne bucuram de fiecare dintre ele in procesul de preparare. In cele din urma, avem intotdeauna timp sa savuram ceai si desert facut de mainile noastre.

3. Se poate intampla ca copiii sa se oboseasca sa gateasca toate cele 3 ore?

Programul evenimentului este conceput astfel incat si cei mai tineri participanti sa fie plini de energie la sfarsitul clasei de bucatareala.

4. Ce feluri de mancare gatesc copiii?

Bucatarul principal al studioului nostru a conceput un meniu special pentru copii de varste diferite. Mancarurile pentru copii nu sunt prea complicate si plictisitoare, este distractiv si atractiv sa le gatesti. Meniul cel mai iubit de copii din studioul CULINARYON este: Pizza "Margarita ", paste de casa multicolore si tiramisu.

5. Ce bauturi consuma copiii in timpul unei clase de gastronomie?

In ceea ce-i priveste pe parintii copiilor, petrecerile pentru copii sunt intotdeauna asistate de barman care ofera copiilor sucuri de fructe, apa si ceai. Si daca doriti sa-i surprindeti pe tinerii bucatari, puteti comanda in plus si cocktail-urile pentru copii pe baza de sucuri si inghetata!

6. Cum il felicitam pe copilul sarbatorit?

Daca sarbatorim ziua aniversara a copilului, dedicam fiecare fel de mancare acestui copil si il denumim in onoarea sa. Si, la final cantam „LA MULTI ANI!” urmat de suflarea lumanarilor!

7. Pot sa comand un tort?

Sigur ca poti! Colaboram cu excelente magazine de patiserie care sunt gata sa implementeze ideile dvs. si sa va ofere variante delicioase.

8. Care este varsta minima a participantilor?

Oferim evenimente pentru copii cu varsta incepand de la 4 ani insotiti de parintilor lor - tinerii bucatari au nevoie de sprijinul mamei si al tatalui. Daca copilul dvs. are peste 9 ani, poate gati si singur.

9. Clasa va fi interesanta pentru baieti?

Sigur ca da! Cursurile noastre interactive de bucatar si activitatile culinare nu pot lasa baietii indiferenti fata de gatitul delicioaselor feluri de mancare. In timpul clasei, invatam, incercam, inventam si concuram, asa ca studioul CULINARYON este interesant pentru toti.

10. Ce pot face parintii la petrecerea copiilor, cat timp copiii gatesc?

Este necesara prezenta a cel putin un parinte la eveniment. Restul este la alegerea parintelui: pot participa la curs si pot manca impreuna cu copiii; Pot bea cafea la barul nostru, pot ajuta copiii daca este necesar si pot chiar lasa copilul in grija noastra 3 ore (numai daca copilul are peste 9 ani).
Putem organiza chiar o clasa culinara separata pentru parinti in studiourile alaturate. Puteti discuta toate optiunile cu managerul alocat dvs. Personal la tel.

11. Ce feluri de mancare pot comanda parintii?

Puteti comanda un bufet de bun venit cu bruschetta, antipasti, branzeturi si carnati.

12. Ce altceva pot face copiii in studio, in afara de gatit?

Pentru a completa evenimentul cu experiente inedite pentru copil, puteti alege orice divertisment: fantana de ciocolata, vata de zahar, magician, poveste la nisip, spectacol de chimie traznita a profesorului Loony. Dupa ce copiii mananca urmatorul fel de mancare, vom fi bucurosi sa ii surprindem cu divertismentul ales.Pentru a afla costul spectacolului, vă rugăm să ne sunați.

13. Cat costa petrecerea?

Costul evenimentului include costul pentru fiecare participant, servicii suplimentare si taxa de serviciu. Nu avem numarul minim de participanti, dar exista un buget minim al evenimentului.

14. Cum pot face o rezervare?

Lasati cererea la telefon sau o trimiteti prin e-mail la welcome@culinaryon.ro, managerul alocat dvs. personal va va contacta pentru a discuta toate detaliile evenimentului.
Retineti ca trebuie sa platiti un avans de 50% pentru a rezerva un loc la cursurile noastre.

15. Care sunt metodele de plata?

Petrecerea copiilor poate fi platita in numerar, card sau transfer bancar. Puteti consulta managerul dvs. personal pentru a afla toate modalitatile de plata.