Programul de parteneriat

1. Care sunt avantajele colaborarii cu studioul CULINARYON?

- Suntem cel mai vizitat studio din Rusia - peste 30.000 de clienti anual.
- Avem cel mai mare studio din Europa, ceea ce ne permite sa desfasuram cele mai mari evenimente (pana la 250 de persoane - doar aici).
- Avem cele mai profesionale tehnologii de a atrage si de a lucra cu oaspetii in timpul si dupa eveniment (numai in studioul nostru avem 60 dispozitive iPad cu retete interactive, cea mai mare cooperare intre scolile culinare - aproximativ 50.000 de abonati in retelele sociale, retete pas-cu-pas in HD, Managementul relatiilor cu clientii - CRM si multe altele).
- Numai noi avem o echipa speciala de colaborare cu parteneri, precum si cursuri speciale de promovare in beneficiiul partenerilor nostri si de transformare a clientilor nostri in clientii partenerilor nostri.
- Cea mai larga echipa de bucatari celebri (mai mult de 30) din cele mai bune restaurante din Moscova si Europa.

2. Cum va fi promovata marca dvs. prin cooperarea cu studioul nostru gastronomic?

Formatul cursurilor noastre culinare ii ajuta pe potentialii clienti sa interactioneze cu produsul dvs. Echipa si bucatarii nu doar vorbesc necontenit despre produs, ci si despre toate avantajele concurentiale, permitand publicului sa evalueze si sa faca o alegere constienta in favoarea sa.

3. Cine poate deveni partener al studioului CULINARYON?

Orice companie care impartaseste interesele si opiniile noastre, se concentreaza pe calitatea si nivelul serviciilor, apreciaza clientii lor si este gata sa creeze noi proiecte interesante pentru a mentine imaginea marcii si a adauga prestigiu clientilor.

4. Cum sa deveniti partener al studioului CULINARYON?

Pentru a deveni partener trebuie sa trimiteti o prezentare sau o scrisoare cu intrebarile dvs. la adresa marketing@culinaryon.ro

5. Care sunt conditiile in care colaboram cu companiile agreate?

Conditiile de cooperare sunt discutate individual cu fiecare proiect. Acestea depind de obiectivele companiei partenere, precum si de acordurile reciproc avantajoase.

6. Ar trebui sa fiti o persoana juridica?

Nu neaparat. Orice persoana fizica sau juridica poate deveni partener. Cel mai important este sincronicitatea intereselor si a viziunilor comune asupra dezvoltarii acestei afacerii.

7. Lucrezi numai cu companii asociate cu gastronomia?

Nu. Lucram cu orice companii care pot oferi conditii interesante pentru proiectul nostru si pot fi reciproc avantajoase.

8. Produsul nostru va fi unic in categoria sa?

Studioul CULINARYON colaboreaza cu diferite companii, producand echipamente, produse alimentare si multe altele. Daca categoria produsului dvs. este inca vacanta, putem discuta despre o cooperarea in conditii speciale.

9. Este posibil ca produsul vostru sa fie vandut in studioul CULINARYON?

Studioul nostru de gatit este o platforma excelenta pentru implementarea produsului dvs. Daca oferiti detalii complete si competitive despre avantajele produsului dvs., va putem ajuta sa transmiteti informatii cumparatorului si sa va vindeti produsul. Conditiile sunt discutate individual cu fiecare partener. Scrieti aceste detalii la adresa marketing@culinaryon.ro.

10. Pot sa fac o prezentare a produsului in studioul CULINARYON?

Sigur ca poti! La dispozitia dumneavoastra sunt 4 studiouri de gatit complet echipate si 2 sali de conferinte, precum si bucatarul si echipa noastra. Puteti folosi proiectorul, sistemul de sunet cu microfoane si toate resursele studioului nostru. Scrieti la marketing@culinaryon.ro pentru a comanda o prezentare.