Zile de nastere si petreceri de familie

1. Cum organizati orele de gatit?

Cursurile noastre de gatit sunt interactive: oaspetii pregatesc 3 sau 4 preparate pentru pranz sau cina, sub indrumarea bucatarului nostru profesionist, care de asemenea inpartaseste oaspetilor povesti interesante, fapte si sfaturi utile. Invitatii pot gati bucatele impreuna cu bucatarul la masa sa (bucatarul ii da cate o sarcina fiecarui participant) sau pot gati in grupuri de pana la 6 persoane la statiile culinare. Incercati toate felurile de mancare in procesul de preparare. Puteti lua intotdeauna portia dvs. acasa.

2. Bucatarul gateste inpreuna cu noi?

Desigur, bucatarii nostri profesionisti va vor ajuta in procesul de gatit. Detaliu important, ei vor crea o atmosfera de neuitat din studioul nostru in care veti dori sa reveniti din nou si din nou.

3. Va fi distractiv pentru invitatii mei sa vina la cursurile de gatit?

Nu exista loc pentru academismul "rece" la cursurile noastre. Veti gati usor si plini de amuzament cu bucatarul nostru, fiind implicati activ in acest proces. Secretul clasei noastre de gatit este buna dispozitie si o multime de distractie prin prepararea deliciilor culinare.

4. Cat timp dureaza un curs?

O petrecere culinara dureaza aproximativ 3 sau 4 ore. În acest timp, pregatim inpreuna 3 sau 4 feluri de mancare si gustam preparatele. Cursurile noastre gastronomice sunt concepute astfel incat timpul pentru conversatii adiacente sa fie intotdeauna disponibil, dar daca nu este suficient, puteti sa inchiriati studioul, dupa terminarea clasei, pentru a va impartasi emotiile.

5. Ce feluri de mancare vom gati la cursurile noastre culinare?

Va oferim sa alegeti feluri de mancare din meniurile noastre italiene, spaniole, franceze etc. - lucram cu aproape toate bucatariile lumii. Aveti posibilitatea sa alegeti meniuri complexe de la bucatarii nostri sau sa creati propriul meniu din mancarurile oferite.

6. Se poate intampla ca oaspetii sa ramana infometati?

Vom prepara o cina complexa, astfel incat participantiilor sa nu le fie foame. Primul preparat va fi gata in aproximativ 1 ora dupa inceperea gatitului. Daca stiti ca oaspetii dvs. vor veni dupa serviciu si nu vor sa reziste o ora, va recomandam sa comandati un bufet cu antipasti, bruschetta, branzeturi si carnati.

7. Ce bucatarii profeseaza cursurile noastre gastronomice? Este posibil sa cer un bucatar vedeta?

Experimentat, profesional, fermecator, care lucreaza in restaurantele reputate din Rusia si din strainatate.

8. Este posibil sa cer un bucatar vedeta?

Colaboram cu mai mult de 50 de bucatari din cele mai bune restaurante. Va puteti exprima dorintele dvs. si vom face tot posibilul de a invita bucatarul dorit, dar nu putem garanta 100% prezenta unui anume bucatar sef in clasa ta de master.

9. Exista un bar in studioul CULINARYON? Putem sa ne aducem bauturile proprii?

Bauturile racoritoare (cafea, ceai, suc si apa) sunt intotdeauna incluse in pretul studioului nostru. Fiecare curs culinar are un barman profesionist care va va oferi vin, bauturi alcoolice si cocktailuri la alegere. Meniul nostru include vinuri italiene, spaniole si franceze si locale.

10. Putem aduce propriile noastre bauturi?

Avem preturi atractive pentru vin, deci suntem siguri ca nu veti avea nevoie sa va aduceti alcoolul propriu. Somelierul nostru va va ajuta sa faceti cea mai buna alegere a vinului in concordanta cu mancarurile preparate. Deci aducerea propriilor bauturi nu este acceptata.

11. Ce trebuie sa facem daca unul dintre oaspeti are o alergie?

Spuneti-ne despre acest lucru cand faceti rezervarea! Vom avertiza bucatarul-sef si va elimina respectivul ingredient din preparat daca este posibil. Toate felurile de mancare sunt mereu gatite in fata dvs. si cu participarea dvs. deci nu vom ascunde ingredientele constituente.
Retineti ca studioul CULINARYON nu este responsabil pentru orice reactie alergica, deci daca aveti alergii alimentare, va rugam sa aveti medicamentatia necesara la dumneavoastra.

12. Cat de mult costa evenimentul?

Suma totala include costul participarii fiecarui oaspete, comanda pentru lista de vinuri, serviciile suplimentare, taxa de serviciu si TVA (pentru companii). Nu avem un numarul minim de oaspeti, dar exista un buget minim al evenimentului.

13. Cum pot face o rezervare pentru o clasa de gastronomie?

Lasati cererea la telefon sau o trimiteti prin e-mail la welcome@culinaryon.ro, managerul alocat dvs. personal va va contacta pentru a discuta toate detaliile evenimentului.
Retineti ca trebuie sa platiti un avans de 50% pentru a rezerva un loc la cursurile noastre.

14. Care sunt metodele de plata?

Evenimentele se platesc in numerar, card sau transfer bancar. Puteti consulta managerul dvs. personal pentru a afla toate modalitatile de plata.